Hová utazunk 2017-ben az utazási irodák szerint?

Forrás: Turizmus Panoráma

 2017. február 14. 18:21

Rendhagyó felmérést végzett az utaztatók körében a Turizmus Panoráma magazin. Mely desztinációk lehetnek 2017 nyertesei? – tettük fel a kérdést 20 utazási irodának.

Talán soha nem volt még ilyen nehéz felmérni, hogy mely desztinációkat preferálják majd idén a magyar utazók, és melyektől pártolhatnak el egy időre?

A villámkérdésünkre adott válaszokat a megkérdezett utazási irodák neve szerinti abc rendben olvashatják.

 

Turizmus Panoráma: Mely desztinációkban bíznak a legjobban 2017-ben?

Anubis Travel: Nagyon bízunk Rodoszban és Krétában. Az előfoglalások alapján Egyiptomban idén folytatódik a tavalyi fellendülés. Törökországba két saját chartert indítunk a Travel Service-szel, Jordániában a hazai piac egyedüli charterüzemeltetőjeként mindig jó évet zárunk, Mallorca pedig ismét a nyár slágere lehet.

Chemol Travel: Kína, Kuba, Izrael, Portugália, repülős csoportos hajóutak.

1000 Út: Oroszország, Kaukázus és Közép-Ázsia; Délkelet-Ázsia; Dél- és Közép-Amerika.

Fehérvár Travel: Desztinációink döntő többségében bízunk, mivel tavaly is csak azokat a körútjainkat tudtuk nehezen értékesíteni, amelyek nap mint nap negatív előjellel szerepeltek a hírekben.

Korfu

Fotó: bigstockphoto

Grand Tours 2000: Irodánk árualapjának nagy részét mindig is a görögországi utak adták. Bízunk benne, hogy idén vissza­tér a bizalom a desztináció iránt.

Haris Travel Club: Kulturális körutazásokra szakosodott irodánk az USA, Kína, a többi távol-keleti ország, Latin-Amerika, Spanyolország és Portugália esetében számít nagyobb érdeklődésre.

IBUSZ: A nyaralni vágyók körében az elmúlt szezonhoz hasonlóan vélhetően ezen a nyáron is Görögország, Spanyolország, Olaszország és Horvátország lesznek a legnépszerűbbek.

Kartago Tours: Mindegyik desztinációnkban bízunk, de az öt fő úti célunk mindegyikére (Egyiptom, Tunézia, Törökország, Görögország és Spanyolország) növekedést prognosztizálunk a 2017-es évre.

Havanna

Fotó: bigstockphoto

Mouzeidis Travel: Görög szigetek, Ciprus.

Neckermann: Spanyolország, Görögország, Bulgária, távoli úti célok, a szervezett csoportos hajós utaknál a Földközi-tenger, Perzsa-öböl, Karib-térség, Észak-Európa, körutazásoknál Szicília, Szardínia, Andalúzia, Madeira, India–Dubai–Abu Dhabi.

OTP Travel: Izrael, USA, kulturális körutazások, csoportos tengeri hajóutak.

Proko Travel: Tavalyhoz hasonlóan Spanyolország és Portugália, illetve az utazási szokások folyamatos változásának a nyertese lehet Skandinávia.

San Francisco

Fotó: bigstockphoto

Robinson Tours: Bulgária, Albánia, Oroszország, Horvátország és Montenegró.

Ruefa Reisen: Nyáron várhatóan a görög, spanyol, ciprusi, máltai és egyiptomi úti célok, télen a Dominikai Köztársaság, Mexikó, Kuba, a Maldív-szigetek és az Egyesült Arab Emirátusok.

Sun & Fun Holidays: Törökország és Bulgária.

TdM Travel: Olaszország

Bangkok

Fotó: bigstockphoto

Tengerjáró: Az előfoglalási adatok alapján a nyári mediterrán hajóutak és a Karib-térség, valamint az ázsiai hajóutak esetében számítunk növekedésre.

Tensi: Európán kívüli egzotikus desztinációk (Karib-térség, Távol-Kelet), hajóutak.

Wizz Tours: A nyári úti célok tekintetében Tenerife, Fuer­te­ven­tura, Lanzarote, Faro, a már jól bevált görög szigetek, illetve Montenegro.

Z(s)eppelin: Észak-Európa, Közép-Európa és a mediterrán országok.

A témát holnap folytatjuk, következő kérdésünk: Milyen úti célok szorulhatnak háttérbe 2017-ben?