HungaryCard 2019: ajándékozzon belföldi élményeket karácsonyra!

Forrás: turizmus.com

 2018. december 11. 15:38

Megjelent a HungaryCard 2019. évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit.

Gál Gábor a Hotelinfo Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az előző évekhez hasonlóan közel 800 elfogadóhelyen biztosít 10-100% mértékű kedvezményeket a két változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya.

A méltán népszerű félárú vonat- és buszjegyek, budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya matrica mellett továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba, és ingyenesen válthatunk napijegyet több vidéki nagyváros közlekedési eszközeire is.

 

Emellett számtalan lehetőség kínálkozik országszerte, hogy a család testileg-lelkileg feltöltődjön, közös élményekkel gazdagodjon, és mindeközben spóroljon is.

A kártyához ingyenes Autóklub tagsági-jogosultság és számtalan megtakarítási tipp is tartozik bónuszként.

A szolgáltatók által biztosított kedvezményekről bővebb információ a 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a facebookon és az okostelefonos applikációban található.

A kártya mindkét változatával akár egy hosszú hétvége alatt is megtakarítható a megvásárlására fordított összeg többszöröse.

Az új kártya kibocsátását, a szelvényfüzetek és az elektronikus kedvezmények összeállítását egész éves szervezői munka előzi meg. Ennek eredményeként idén is számos új partner csatlakozott, többek között a Vidám Színpad, a Térszínház, a Zalakarosi Fürdő, a Nemzeti Filharmonikusok , a Szász Endre Kastélymúzeum és a nagyvázsonyi Kinizsi Vár.

A kártya fejlesztői egész évben várják kedvezményadó partnerek csatlakozását. Az azonnali facebook és heti hírlevél megjelenés mellett nagyobb kedvezmény biztosítása esetén egy újabb elektronikus szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden kártyatulajdonos számára azonnal, már év közben elérhetővé válik.

Az értékesítés technikájában is fejlődik, alakul a kártya.

Egyre népszerűbb a dolgozók számára adott „csekély értékű ajándék”. Azoknál a cégeknél, ahol van SZÉP kártya, azért hasznos, mert 40-50%-kal növeli annak vásárlóértékét, ahol pedig nincs, ott azért, mert ár/érték arányban ennél jobbat nemigen találnak a kedvezményes adózású palettán.

Természetesen a magánszemélyek is szorgalmasan vásárolják, itt a tendencia egyre inkább a webes értékesítés felé billen el.

A Hungary Card megvásárolható a Hotelinfo irodájában, a viszonteladó partnereknél és online a www.hungarycard.hu oldalon, ahol részletes ismertető található a kártyacsomagok tartalmáról is.

(X)