Hurghada - télen is az ETI-vel

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 25. 11:06

Néhány napja foglalhatóak az ETI budapesti indulású csomagajánlatai a teljes téli szezonra. A vasárnaponként közlekedő Air Cairo menetrendszerinti járat helyeinek döntő többségét, akárcsak eddig, az ETI kötötte le és értékesíti.
Sunwing Waterworld

Sunwing Waterworld

Fotó: ETI

Az utazásszervező most jelentős előfoglalási kedvezményekkel kínálja novemberi 1. és április 30. között induló útjait, beleértve a téli ünnepi időszakot is: egy egyhetes nyaralás 4 csillagos Red Sea szállodában, all inclusive ellátással már személyenként 419 euró-tól, egy 5 csillagosban pedig 459 euró-tól foglalható most.

A kéthetes turnus 5 csillagos hotelben már 579 euró-tól elérhető, az ár természetesen függ az indulás idejétől. A vasárnapi járat mellett a második (valószínűleg szerdai indulású) gépről és a pontos úticélokról még folynak az egyeztetések, döntés szeptember közepe után várható. Bécsből közvetlen charterrel lesz elérhető Sharm el Sheikh és Marsa Alam, ezek is foglalhatóak már.

Makadi Spa

Makadi Spa

Fotó: ETI

A fentiek mellett Kerekes Gábor elmondta, hogy a nyári szezon a tervek szerint alakul, a helyek 95-100 %-át sikerül értékesíteni, a viszonteladói hálózat partnerségének, munkájának és az árualap kiváló ár-érték arányának köszönhetően. Kiemelkedően jól fogadta a szakma és a közönség a debreceni Hurghada járatot, amely szeptember 22-ig (utolsó indulás) biztosan jár, a folytatásról a közeljövőben döntenek.

A járaton hetente több tucat romániai turista is utazik a határmenti megyékből (Nagyvárad, Szatmárnémeti, Nagybánya, Zilah környékéről), annak ellenére, hogy az ETI Kolozsvár nemzetközi repülőteréről is sikerrel üzemeltet egy charterláncot (tavaly onnan egyáltalán nem indult Egyiptomba közvetlen repülőjárat) amely a tervek szerint novemberig jár, de a jelentős keresletre és a sikeres nyári adatokra alapozva nagy esélye van, hogy a járat január elejéig üzemeljen.

(X)