IBUSZ-tanulmányút a görög kultúra bölcsőjében

Forrás: turizmus.com

 2019. június 18. 09:47

A görög kultúra bölcsőjének is nevezett Peloponnészoszi-félszigetre szervezett szakmai tanulmányutat az IBUSZ.

Az utazásszervező 50 értékesítőnek – 25 fő a saját hálózatából, 25 fő a partneri hálózatból – mutatta be idei újdonságát: Kalamatát és környékét.

A csoport Athénba érkezett, ahol egy rövid városlátogatást követően az Akropoliszt tekintették meg, majd útban Tolo felé a Korinthoszi-csatorna látványában gyönyörködhettek – tájékoztatott az IBUSZ közleményében.

A következő napon a magyarok körében népszerű tolói szálláshelyeket látogatták meg, majd kirándulás következett Epidauroszba és Napflióba.

A következő napokban Mystras, Taygetos, Spárta, Olympia volt a célpont, amit a magyar utasok fakultatív kirándulások keretében tekinthetnek majd meg a szezonban. A kirándulásokra telepített, magyar nyelvű idegenvezetők kísérik a vendégeket.

A tanulmányút résztvevői

Fotó: IBUSZ

A kalamatai, finikoundai és methoni szálláshelyek széles választéka az egyszerű, de jól felszerelt, jó elhelyezkedésű apartmanoktól kezdve a luxusszállodákig meggyőzték a részvevőket, hogy van létjogosultsága az új charternek, melynek első járata június 14-én érkezett meg a kalamatai repülőtérre, telt házzal, 189 fővel a fedélzetén.

Ahogy a többi úti cél esetében, itt is a szállások közel 90%-ban garanciális lekötésben találhatóak meg az IBUSZ árualapjában, amelynek kapcsán májusban szezonindító partnertalálkozót és értékesítési tréninget tartott a cég. A rengeteg program közben maradt idő egy kis lazításra is: Voidokilia lenyűgöző strandja várta az irodásokat – fogalmazott a közlemény.

Tenger, homok, napsütés

Fotó: IBUSZ