Idén ajándékozzunk élményeket a tárgyak helyett!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. december 01. 16:32

Egy szabadon, az aktuális lehetőségeknek és igényeknek megfelelően felhasználható ajándékutalvány ideális választás szeretteinknek és üzleti partnereinknek is.

A számos előnyön felül, amit a döntés – ajándékba kapott – szabadsága kínál, egy utazásra beváltható utalvány életre szóló élményeket is garantál.

Az Invia.hu 2 évig szabadon felhasználható ajándékutalványának (https://www.invia.hu/ajandek-utalvany/) minden megajándékozott örülni fog, hiszen aztán maga szabhatja teljesen személyre, mikor, milyen formában, mire váltja majd be – esélyünk sem marad arra, hogy a nem megfelelő színű, típusú vagy méretű ajándékot válasszuk!


Nemcsak családtagjaink, barátaink, de üzleti partnereink számára is valódi értéket képviselhet egy olyan ajándék, amit aztán a megajándékozott az egyedi igényeihez, preferenciáihoz igazíthat.

Az ajándékutalványok ráadásul egyszerűen és kényelmesen, online is beszerezhetők, az utolsó pillanatban is – és még csomagolni sem szükséges, hiszen választhatunk tematikus utalványtípust és ajándékcsomagolást is.

(X)