Így tud kedvezményes jegyet venni az ITB Berlinre

Forrás: turizmus.com

 2023. február 21. 15:22

Március 7-9. között az ITB Berlint újra élőben rendezik meg három évnyi kihagyás után Berlinben, de már csak B2B kiállításként, egy hibrid rendezvénymodellel.

A visszajelzések rendkívül pozitívak, a csarnokok tele vannak a világ minden tájáról érkező cégekkel és turisztikai márkákkal, valamint a turisztikai értéklánc szinte minden alkotóelemével.

A szervezők azon dolgoznak, hogy egy helyen újra egyesítsék a globális turisztikai iparágat, és hogy a látogatók megtapasztalhassák a régi és új ismerősökkel folytatott személyes beszélgetések vibráló légkörét a lenyűgöző standépítéseket és inspiráló beszélgetéseket folytathassanak.

Az „Open for Change” mottóval a világ legnagyobb utazási show-ja és kongresszusa végre személyes eseményként tér vissza, ahol a globális utazási iparág vezetőinek ad otthont.

Három évnyi kihagyás után visszatér az ITB Berlin

Fotó: Messe Berlin

Szakértők a politikából, az üzleti életből és a tudományból összesen 18 témakörben arról fognak vitázni, hogy hogyan tud az utazási ágazat a digitalizáció és az éghajlatváltozás kihívásainak, valamint az új geopolitikai konfliktusok következményeinek megfelelni, és miként találhat vissza a sikerhez.

Az ITB Berlin látogatói belépővel az ITB Convention is látogatható.

A 2023-as ITB Berlinre digitálisan vásárolható kedvezményes belépőjegy egy Magyarország-kóddal az online Ticketshopban.

Az országkódot a Berlini Vásárvállalat magyar képviseletén lehet beszerezni: simon-lutring@ahkungarn.hu