Idén újra lesz Karaván Szalon!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. február 20. 09:00

Az Utazás kiállítással egy időben megrendezett Karaván Szalon a lakókocsik és lakóautók mellett a járművek kiegészítőivel és felszereléseivel, valamint kempingezéshez szükséges kellékekkel is várja a látogatókat.

Az Utazás kiállításon kétségtelenül az egyik legjelentősebb téma a lakókocsikat és lakóautókat felvonultató Karaván Szalon, mely 2024. február 22-25. között az Utazás+ kiállítással, a Budapest Boat Show-val és a 2. E-bike Test&Show-val egy időben várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Fotó: Hungexpo

A Karaván Szalonon az érdeklődők nem csupán magukat a járműveket tekinthetik meg, de meg is tapasztalhatják, hogy milyen érzés ennek a közösségnek a tagja lenni. A kiállítók nagy része maga is rendszeresen jár így utazni, így a rutinosabbaknak ez egy éves találkozóhely, azok pedig akik most ismerkednek ezzel az utazási formával, remek lehetőség, hogy első kézből szerezzenek információkat tapasztaltabb utazóktól.

A járművek mellett a kiegészítők és felszerelések, valamint a kempingezéshez szükséges kellékek ugyanúgy jelen vannak, mint a kapcsolódó szervezetek és szövetségek is.

Vásárolja meg belépőjegyét még ma!

(X)