Ifjúsági fórumot indít a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2022. május 18. 14:26

Elindítja a WIZZ Youth Forumot Wizz Air, amely során kötetlen, online fókuszcsoport jellegű beszélgetéseket kezdeményez 18-25 év közötti utasaival, akik megoszthatják visszajelzéseiket, ajánlásaikat és meglátásaikat, ezzel is segítve a légitársaság által nyújtott szolgáltatások javítását.

A WIZZ Youth Forumra már várja a légitársaság azon fiatal ügyfelei jelentkezését, akik szenvedélyesen érdeklődnek az utazás, a repülés, a jövő trendjei és a digitális megoldások iránt. Ez az új kezdeményezés kiváló alkalom a Wizz Air számára, hogy visszajelzést kapjon a hat legjelentősebb üzletága minőségéről, köztük az ügyfélélmény, a jövőbeli utazási igények, a fenntarthatóság, a digitális fejlesztések, a kreatív koncepciók és kommunikáció területéről.

A fórumon kapott visszajelzés nagyszerűen kiegészíti majd a WIZZ egyéb ügyféltendenciák és -ismeretek területén végzett kvantitatív felméréseit. Az eredményeket a légitársaság szolgáltatásainak fejlesztésére és további járatbővítésekre használja fel, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét az ügyfélélmény javítása iránt.

A Wizz Air számára nagyon fontos, hogy visszajelzést kapjon ügyfeleitől

Fotó: Wizz Air

Az Európa-szerte közel 100 főből álló csoportból havonta kiválasztanak húsz résztvevőt, akik a Microsoft Teams segítségével lebonyolított fókuszcsoportos megbeszéléseken oszthatják meg a légitársasággal gondolataikat.

Bár a részvétel önkéntes alapú, a légitársaság köszönetként 20 eurós repülőjegy-utalványt ajánl fel a résztvevőknek minden alkalommal. Ezen felül valamennyi WIZZ Youth Forum résztvevője automatikusan részt vesz egy sorsoláson, amelynek nyereménye egy 200 eurós utalvány, mellyel bármelyik hőn áhított Wizz Air úti célra eljuthatnak.

A WIZZ Youth Forumra jelentkezés ezen a linken elérhető.