Így dolgozott a turizmus szakma a home office-ban

Forrás: turizmus.com

 2020. május 12. 08:04

Két hete ért véget a Turizmus home office-ban címmel meghirdetett fotópályázatunk, amelynek keretében közel 40 szakmabeli vállalkozott arra, hogy egy kép erejéig megmutassa ország-világnak, hogyan dolgozik otthonról.

Most, hogy már felcsillant a fény az alagút végén, és egyre másra érkeznek a hírek az újranyitásról, lassan-lassan visszatérhetünk a munkahelyünkre is. A fotópályázat meghirdetésekor, szűk három héttel ezelőtt még a legtöbben otthonról dolgoztunk, ezeket a pillanatokat örökítik meg az olvasóink által beküldött fotók, amelyeket a felhívás szerint közönségszavazásra bocsátottunk a turizmus.com Facebook-oldalán, így a végső sorrend az ott kialakult értékeléseket (kedvelések számát) tükrözi.

Most újra felidézzük a nyertes képeket, Facebook-oldalunkon pedig megnézhetik a pályázatra beküldött összes fotót, amelyekre együttesen több mint 5800 szavazat érkezett. Tesszük ezt abban a reményben, hogy ez már a múlt, de a home office-ban készült képek által szerezhetünk olvasóinknak még néhány derűs percet, mielőtt hamarosan – és reméljük, hogy a legtöbben – visszatérhetnek, visszatérhetünk a munkahelyükre.

Alpakákkal, fürdőruhában és egy huncut kisfiú társaságában fényképezkedtek azok a kollégák, akik fotójukkal a legtöbb like-ot gyűjtötték be a közönségszavazás lezárásáig (április 29. 17.00 óra). Íme!

1. helyezett: GYETVAINÉ ZOVÁTH ANIKÓ (887 szavazat)

Nyereménye: a FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK (Zadar) részéről felajánlott családi pihenés (2 felnőtt + 2 gyermek részére 2 éjszaka félpanzióval), valamint 1 évre szóló Turizmus.com magazin előfizetés.

 

2. helyezett: GÉBER ANNA (808 szavazat)
Nyereménye: 1 évre szóló Turizmus.com magazin előfizetés

 

3. helyezett: FÖLDESI KATALIN (586 szavazat)
Nyereménye: 1 évre szóló Turizmus.com magazin előfizetés

 

A fotópályázatra érkezett összes kép továbbra is megtekinthető Facebook-oldalunkon a Turizmus home office-ból című albumban.