Így lehet egy évig ingyen utazni a Wizz Airrel

Forrás: turizmus.com

 2017. március 09. 12:37

WIZZ Youth Challenge néven nemzetközi esetmegoldó versenyt indul egyetemi és főiskolai hallgatók részére. A verseny fődíja: korlátlan ingyenes utazás a Wizz Air hálózatában egy éven át.

Az egyetemi vagy főiskolai BA/BSc vagy MA/MSc alap- vagy mesterképzésben aktív státusszal rendelkező hallgatók 2017. április 5-ig jelentkezhetnek a lég iközlekedés és marketing témájú versenyre

Minden regisztrált csapat április 7-én megkapja az esettanulmányt, valamint a részletes útmutatót és háttéranyagokat. A megoldásokat április 21-ig kell majd beküldeni. A legjobb esetmegoldásokat beküldő csapatokat a WIZZ belső értékelése alapján hívják meg a május 18-án Budapesten rendezendő döntőre. A döntőbe jutott csapatok itt mutatják majd be megoldásaikat a Wizz Air vezetőségi tagjaiból és külső szakértőkből álló zsűri előtt

A győztes csapat tagjai egy évig korlátlanul utazhatnak a légitársaság hálózatában, amely jelenleg 40 országban működő 28 bázisáról 138 célállomást kapcsol össze több mint 500 útvonallal. A második és harmadik helyezett csapatok is ingyenes retúr repülőjegyet kapnak a Wizz Airtől.

A pályázatot meghirdető légitársaság szerint a verseny kiváló lehetőség a menedzserek következő nemzedéke számára, hogy a valós életből vett üzleti feladat megoldásával szakmai tapasztalatot szerezzenek. A WIZZ Youth Challenge-ről további információ a https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge weboldalon található.

Fotó: Wizz Air