Ilyen egy igazi luxusvonat

Forrás: turizmus.com

 2017. március 08. 11:43

A japánok eddig is sci-fibe illő valóságot produkáltak, ami a vonatokat illeti, igaz, főleg a gyorsaság terén. Ám hamarosan megérkezik a valódi luxusvonat, amely nem más, mint egy síneken suhanó luxusszálloda.

A Twilight Express Mizukaze, valamint a TrainSuite Shishima mindennel rendelkezik majd, amivel egy luxushotel: kádas fürdőszobával, szalonnal, hatalmas, a panorámát láttató ablakokkal, óriási üvegfelületekkel, forgó fotelekkel és ínyenceknek való éttermekkel. Aki ezekre a csodavonatokra jegyet vált, annak jól ki kell nyitnia a pénztárcáját, mert bizony elég borsosak, 270 ezer jenbe kerülnek. Igaz, magukban foglalnak egy több napos vidéki kirándulást, városnézést a történelmi Kyotóban, Oszakában vagy Shimonosekiben, a Daisen hegy megtekintését és természetesen teljes ellátást is.

Luxusvonathoz luxusétterem dukál

Fotó: twilightexpress-mizuake.jp

 

A vonatokon – amelyek olyanok, mint a 21. század Orient Expresszei – 34 utas fér el, ugyanis mindenkinek saját szobája van, köztük luxushálók és lakosztályok. Öt vonal indítását tervezik.

Máris élénk az érdeklődés a különleges szórakozás és országjárás iránt, de hogy még inkább felcsigázzák az utazóközönséget, nyereményjátékkal csábítják a nagyérdeműt, hogy megtapasztalhassa, milyen suhanni a japán beltenger környékén és a többi nagyvárosban.

A luxushálók összesen 34 utas kényelmét szolgálják ki

Fotó: twilightexpress-mizuake.jp

 

Kapcsolódó cikkek