Impozáns az idei MICE Business Day külföldi kiállítóinak névsora

Forrás: turizmus.com

 2021. október 18. 15:43

Új és visszatérő, a szomszédos országokat és távolabbi desztinációkat képviselő kiállítók is bemutatkoztak a november 9-i MICE Business Day délutáni szakmai vásárán a céges rendezvényszervezők és az üzleti utaztatók előtt.

Az idén első ízben van jelen a rendezvény kiemelt desztinációjaként bemutatkozó Opatija Kongresszusi Hivatal (Opatija Convention & Incentive Bureau), melynek gazdag MICE-kínálatáról a délelőtti szakmai konferencián elhangzó előadásból is ízelítőt kaphatnak a kíváncsiak.

Opatiján a Slatina strand madártávlatból

Fotó: Aleksandar Gospic

Szintén elsőként mutatja be kínálatát a szakmai vásárlók előtt a Magas-Tátra régió, a világ legkisebb óriáshegysége ugyanis nem csak a síelőknek és a kirándulóknak, de a hivatásturizmus képviselőinek is számos izgalmas lehetőséget tartogat. A régió szálláshelyeinek egy jeles képviselője, az Ótátrafüreden (Stary Smokovec) lévő, négycsillagos, nagy konferenciakapacitással büszkélkedő Grand Hotel Bellevue szintén újdonságként mutatkozik be az üzleti utazók seregszemléjén.

Sikerrel kérték fel a részvételre a szervezők a burgenlandi Esterházy helyszíneket (a kismartoni Esterházy-kastélyt, Fraknó várát, a Lackenbachi-kastélyt és a Szentmargitbányai Kőfejtőt) képviselő, burgenlandi Esterházy-vállalatcsoportot, romantikus helyszínei méltón tarthatnak számot a hazai közönség érdeklődésére.

Fraknó vára

Fotó: esterhazy.at / Andreas Tischler

Újdonságként szerepel a kínálatban a hat tengerparti szállodát, a portoroži termálfürdőt és 7 wellnessközpontot magában foglaló LifeClass Hotels & Spa, mely a 4* superior besorolású Grand Hotel Portoroz-zsal mutatkozik be november 9-én.

A visszatérő kiállítók között több, az üzleti turizmus területén erős kínálattal rendelkező, mediterrán úti célokra csábító idegenforgalmi hivatal hazai képviselőivel találkozhatnak az érdeklődők. A Conventions Malta, a Horvát Idegenforgalmi Közösség, valamint a Spanyol Turisztikai Hivatal egyaránt erős 2022-ben bízik, pozitívan tekint az elkövetkező időszak elé, inspiráló kínálattal készül a vásárra.

Közvetlen találkozásra nyílik lehetőség több szálloda képviselőivel is. Az erős szlovén kínálat szereplői többek között a több szálláshelyet tömörítő Sava Hoteli Bled, a Portoroz és Piran között fekvő, St. Bernardin Adriatic Resort and Convention Center komplexuma, valamint a horvátországi Kempinski Adriaticot is képviselő Kempinski Palace Portoroz.

A Kempinski lánc az adriai gyöngyszemek mellett egy másik egységgel is képviselteti magát a fórumon: a Grand Hotel Kempinski High Tatras csodálatos természeti környezetben, az impozáns hegycsúcsok ölelésében fekvő Csorba-tó partján, 1351 méteres tengerszint feletti magasságban kínál exkluzív környezetet a rendezvényekhez.

A piaci szereplőkkel az előre lefoglalt időpontban megtartott meetingek során közvetlen találkozásra nyílt lehetőség.

MINDENKÉPPEN JÖJJÖN EL!

Ha Ön felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, családi napok, incentive és egyéb üzleti utazások szervezéséért, vagy rendezvényszervezéssel foglalkozik, netán utazási irodát, üzleti utaztatót, rendezvényügynökséget képvisel, akkor SZAKMAI VÁSÁRLÓKÉNT INGYENESEN vehet részt a rendezvényen.

Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele tárgyalási időpontok foglalása a rendezvény kiállítóinál.

Az időpontok korlátozott száma miatt javasoljuk, már most regisztráljon, hogy elsőként foglalhassa le az Önnek megfelelő időpontokat! A regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarendben november elejétől foglalhatnak majd időpontokat.

ITT REGISZTRÁLHAT >>>

Ne maradjon le az év legfontosabb üzleti turisztikai networking eseményéről!