Incentive programötletek a nagyvilágból

Forrás: turizmus.com

 2019. április 02. 10:51

Az STR CEE DMC Turisztikai Képviselet ismét összegyűjtötte az izgalmas programlehetőségeket partnereitől és desztinációiból.

A Connections ltd. kellemes sétára invitál Mauritiuson, mely előbb egy mesés cukornád ültetvényre, majd egy régi halüzembe kalauzol. Az autentikus ebéd után következik a hajókázás egy kalózhajó fedélzetén, a helyi rum megkóstolásával és az elmaradhatatlan fürdőzéssel.

Namíbia fővárosa, Windhoek az ország üzleti központja, jó kiindulópontja a kirándulásoknak, számos, jól felszerelt konferenciateremmel rendelkezik. Swakopmundot elsősorban családoknak, nyaralóknak és MICE ügyfeleknek ajánlják. Az óceánparti város 30 percnyi autóútra fekszik az aktív programokat (delfinlest, dzsipszafarit és quados túrát) kínáló Walvis Baytől. A Soussusvlei sivatag az ország egyik ikonikus jelképe.

A Soussusvlei sivatag

Fotó: turizmus.com

A Within Earth Holidays Malajzia igazi arcának megismerésére csábít. A fővárostól kevesebb mint 2 órányi autóútra található Kampung, melynek népművészetet jelentősen befolyásolta a természet élővilága, az évszakok és a környezet. A program célja, hogy a látogatók bepillantsanak a helyi közösség és a falusi élet mindennapjaiba. Lehet kite-ozni, rizsföldeken horgászni, főzőkurzuson részt venni vagy hagyományos maláj játékokat játszani.

Az indiai Jaipurban izgalmas, az élő hagyományokat megismertető sétatúrára csábítanak, melynek során a helyi közösség vallási életében lehet elmélyülni.

Templomok nyomában

Fotó: turizmus.com

Ha valakinek egy barlangban elköltött vacsorához lenne kedve, azt is megteheti Indonéziában. A vízparti Samabe Beach Cave egyaránt kiválóan alkalmas romantikus vacsorák, családi étkezések vagy exkluzív business vacsorák lebonyolítására, 18-100 főig.

A pekingi operában különleges élményt élhetnek át vendégeik, a program során megismerkedhetnek a sminkelési technikával, a mozgáskultúrával, a zenével, a kosztümökkel.

Ha csapatépítő programokra nyitott incentive csoportoknak DMC EASIA Incentive csapata remek lehetőségeket kínál Dél-Kelet Ázsiában. Az új, kreatív kincskereső programok olyan izgalmas helyeket érintenek, mint a nyüzsgő Hanoi, az ősi Angkor Wat (Kambodzsa), a bájos Luang Prabang (Laosz) vagy éppen a misztikus Bagan (Myanmar).

Csapatépítés felsőfokon

Fotó: turizmus.com

A Vacations Malta 21. századi kincskereső programra invitál. Az iChallenge remekül vegyíti a kultúrát és a modern technológiát: Valletta rejtett kincseit iPad segítségével fedezhetik fel a résztvevők.

Costa Rican, a tengerparti Santa Teresa városában újabb luxus butikhotel nyitotta meg kapuit. A Nantipa szállodát kisebb létszámú, incentive csoportnak ajánlják.