Indul a főszezon a balatoni hajózásban

Forrás: turizmus.com

 2017. július 06. 12:00

A Balatoni Hajózási Zrt.-nél július 8-án indul a főidény!Új hajóval a 23 tagú flottában, bővebb és színesebb programhajó-kínálattal, valamint a hajókon és a kikötőkben is igénybe vehető új, ingyenes szolgáltatásokkal várják a Balatonra érkezőket.

Az elmúlt két évben számos újítást vezetett be a BAHART az utastájékoztatás terén, részletes hajózási lehetőség keresővel segíti a tájékozódást a BAHART tavaly megújult honlapja, mely mára fixen napi 5000 látogató fölött teljesít.


A társaság könnyebben értelmezhető kiadványokkal, tájékoztató anyagokkal és könnyen azonosítható modern arculattal hirdeti szolgáltatásait a régióba látogatóknak.

Bárki könnyen online hírt adhat éppen átélt hajós élményeiről a nagyvilágnak a hajózás közben is elérhető, adatforgalmi korlátozásokat nem tartalmazó ingyenes WIFI szolgáltatás segítségével.

A menetrendi hajózás esetében a Balatoni Hajózási Zrt. célja, hogy a Balatonnál nyaralók már a kirándulásaik tervezésekor számoljanak a hajóikkal, mint utazási eszközzel. Ezért a Balaton parti települések, mint célállomások látnivalóira és programlehetőségeire a társaság valamennyi kommunikációs eszközével felhívja az utazók figyelmét. Nem véletlenül esett tehát a választás az alábbi szlogenre a menetrendi hajózás esetében: „Az élményhez hajó visz!"

Az idei menetrendben meghirdetett járatok mellett számos települési programhoz kapcsolódik aktívan a BAHART. Vallja, hogy legyen a hajó egy a választható közlekedési formák közül, mellyel a régió programjaira utaznak a turisták és emellé még egy extra élményt is zsebre tehetnek a nyaralásról.