Indulás előtt akár 12 órával feladhatjuk a poggyászt a Wizz Air járataira

Forrás: turizmus.com

 2022. december 21. 13:49

A Wizz Air járataival utazók számára Budapesten akár a járatindulás előtt 12 órával, hajnali 3 és este 22 óra között elérhető az önkiszolgáló poggyászfeladás lehetősége.

Az újításnak köszönhetően az érintett utasok online vagy a Kálvin téri üzletben található kioszkok segítségével díjmentesen, a korábbi 3 óra helyett akár 12 órával a gépindulás előtt kinyomtathatják a poggyászfeladáshoz szükséges poggyászcímkéket, a csomagokat pedig feladhatják a budapesti repülőtér termináljain, ahol az átvilágítást követően a Budapest Airport poggyászosztályozó csarnokában, biztonságos helyen megőrzik azokat – közölt a repülőtér-üzemeltető.

Az utasoknak ezt követően a poggyászukkal kapcsolatban nincs teendőjük; azokat a megszokott módon a földi kiszolgáló vállalat személyzete helyezi el indulás előtt a repülőgép csomagterében.

A Wizz Airrel utazók Budapesten a járat indulása előtt akár 12 órával feladhatják a poggyászukat

Fotó: Budapest Airport/Baranyi Róbert

A Budapest Airport és a Wizz Air a fejlesztéssel lehetővé teszi az utasok számára, hogy egy általuk választott korai időpontban elvégezzék az utazás előtti legfontosabb teendőket, ezáltal a repülős utazás folyamata még gördülékenyebbé válik – emelték ki a közleményben.