Ingyenes buszjárat Budapestről Tokióba utazó utasoknak Japánban

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 31. 10:42

Az Emirates légitársaság szeptember 1-jétől új, ingyenes buszjáratot vezet be a Tokió-Haneda repülőtérre érkező turistaosztályú utasai számára, így a Budapest-Tokió járat utasai is kényelmesebben juthatnak el a városközpontba.

Ezzel a lépéssel Emirates lesz az egyetlen légitársaság Japánban, amely ingyenes buszjáratot kínál a Haneda repülőtérről Tokió főbb pályaudvaraira, zökkenőmentes és kényelmes csatlakozást biztosítva a Tokió Pályaudvarra (TYQ), illetve a Sinagawa állomásra (SGS) - közölte a légitársaság.

Az új szolgáltatás a Haneda repülőtér 3-as termináljának charterbusz-parkolóhelyéről indul, így az Emirates járatával érkező utasok könnyen intézhetik foglalásaikat egészen a végállomásokig. Az EK7034-es számú busz helyi idő szerint 00:01 órakor indul a Haneda nemzetközi repülőtérről, és 00:40 órakor érkezik a Tokió Pályaudvarra (TYQ), a Marunoucsi északi bejáratához, és innen indul vissza.

emiratesbusz

Az Emirates lesz az egyetlen légitársaság Japánban, amely ingyenes buszjáratot kínál a Haneda repülőtérről Tokió főbb pályaudvaraira

Fotó: Emirates

Az EK7036 számú autóbuszjárat a Haneda nemzetközi repülőtérről 00:01 órakor indul és 00:30 órakor érkezik a Sinagawa vasútállomásra (SGS), a Konan bejárat 7-es számú buszmegállójába.

A buszok 40 perc alatt teszik meg a reptér és a vasútállomások közötti utat. A járműveken fedélzeti mosdók is szolgálják az utasok kényelmét.