Ingyenes képzés: online értékesítés az utazási szektorban

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 21. 10:58

A CeSYS Utazásirendszer „E-Travel, online marketing és értékesítés az utazási irodai piacon” címmel ingyenes előadás- és képzéssorozatot indít.

Az esemény szervezőinek tapasztalatai szerint a COVID-19 járványhelyzetben hozott tavaszi korlátozások hatalmas lökést adtak az online még nagyobb térhódításának az utazások értékesítésében is. Így elengedhetetlen, hogy az utazási irodák is alkalmazkodjanak a kialakult helyzethez. Az alkalmazkodáshoz viszont elengedhetetlen a szemléletváltás. Semmi másra nincs szükség, hiszen a technikai eszközök már régóta ott vannak elérhető távolságban mindenki számára – hangsúlyozta lapunknak Dunavölgyi Mátyás, a CeSYS Utazásirendszer kereskedelmi és regionális vezetője.

Kell egy tökéletes weboldal és egy tökéletes rendszer. Egy rendszer, ahol az ajánlatkéréstől a hazautazás napjáig az iroda nyomon tudja követni utasait. Ahol egy kattintással küldhet új ajánlatokat. Ahol az utasok saját maguk állíthatják be, hogy milyen rendszerességgel és milyen ajánlatokat szeretnének kapni hírlevélben. Egy online felület, ahol „fancy” keresgélni és vásárolni. Egy rendszer, hol az ügyféladatok biztonságban vannak.

Az első előadás és képzés ideje: 2020.10.15. (csütörtök) 09:00 óra

A rendezvényt – rendhagyó módon – online tartják meg, elkerülve a személyes érintkezést.

Minden magyarországi utazási iroda jelentkezését várják, akik szeretnének az online értékesítésben és az online marketingben fejlődni.

A képzés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztráció és bővebb információ itt érhető el.

(Borítókép: 123rf.com)