Ingyenes megjelenés az OIL! töltőállomások kedvezményfüzetében

Forrás: turizmus.com

 2020. január 20. 15:00

A tavalyi év pozitív visszajelzéseinek köszönhetően idén is kiadják az OIL! töltőállomások (www.oil-benzinkutak.hu) országjáró kedvezményfüzetét.

A kiadványban továbbra is  ingyenes megjelenést biztosítanak azon turisztikai szolgáltatók részére, amelyek nyitottak arra, hogy kedvezményes ajánlatukkal esetlegesen új vendégkört érjenek el, illetve növeljék a füzet színvonalát.

Elsősorban olyan turisztikai szolgáltatókat, élmény- és kalandparkokat, állatkerteket, vadasparkokat, aquaparkokat, fürdőket, borászatokat stb., keresnek amelyek elsősorban a családok számára biztosítanak aktív szórakozási lehetőséget.

 

Ajánlott kedvezmény minimum 20 százalék bármely, a szolgáltató által javasolt szolgáltatásból, amelyet a vásárlók/vendégek a kedvezménykupon felmutatásával tudnak érvényesíteni, de természetesen ajándék is adható (pl. ajándék kávé, koktél, sütemény vagy két felnőtt jegy vásárlása esetén a gyermekjegy ingyenes stb.).

A kuponok ajánlott érvényességi ideje: 2020. március 16-tól 2020. december 31-ig, vagy az adott turisztikai szolgáltató szezonális nyitvatartásához igazodó időszak.

Legfontosabb tudnivalók:

  • Jelentkezési határidő: érkezési sorrendben a szabad helyek betöltéséig, vagy legkésőbb 2019. január 31. éjfélig.
  • Megjelenés időtartama: 2020. március 16. – 2020. december 31.
  • Terjesztés: OIL! töltőállomásokon országszerte
  • Példányszám: 20 000 db


Az Országjáró kedvezményfüzetet az alábbi felületeken hirdetjük:

  • Honlapon: www.oil-benzinkutak.hu
  • Facebookon
  • A töltőállomásokon helyileg: plakátokon, ajtómatricákon és megállítótáblákon esetleg molinókon
  • Online hirdetésekben
  • Családi rendezvényeken
  • Azon szolgáltatóknak, akik kedvezménykuponnal vagy bármilyen egyéb hirdetéssel megjelennek a kedvezményfüzetben, plakátot és ajtómatricát küldünk.

 

Jelentkezés az INNEN LETÖLTHETŐ megrendelőlap kitöltésével az iroda@mahagony.hu e-mail címen.

Kapcsolat: Dull Emese +36-30-509-2772

A 2019-es kedvezményfüzetről fotókat IDE KATTINTVA tekinthetnek meg.

A kedvezményfüzetben kuponnal való megjelenés ingyenes, de feltétele a megrendelőlap kitöltése, aláírása és visszaküldése. A megjelenés kizárólag a megrendelőlap és a megjelenés visszaigazolása esetén garantált, amelyről 2020. február 5-ig mindenkit értesítenek. Túljelentkezés esetén azon szolgáltatók élveznek elsőbbséget, amelyek korábban küldték el jelentkezési lapjukat.

(X)