Ingyenes wifi a fedélzetre lépés pillanatától

Forrás: AIRportal.hu

 2019. június 26. 11:44

A Norwegian lett az első légitársaság, amely hosszú távú járatain is ingyen internet-hozzáférést biztosít, mostantól ez a szolgáltatás már a fedélzetre lépés pillanatától elérhető.

Immár a földön is működik a vezeték nélküli internethálózat a cég gépeinek fedélzetén. A légitársaság utasainak eddig meg kellett várniuk, hogy a repülőgép felszálljon, s a wifi csak ezután lépett működésbe a fedélzeten. Hasonlóan leszállásnál, alacsony magasságon már nem volt elérhető a hálózat – számol be róla az Airportal.hu.

A „gate-to-gate” wifinek köszönhetően azonban már a fedélzetre lépés pillanatától használható lesz az internet, egészen a repülőgép elhagyásáig.

„2011-ben kezdtük el bevezetni a fedélzeti internetet, azóta utasaink milliói élvezhették az online kapcsolat előnyeit, így nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól a ’gate-to-gate’ szolgáltatást is használhatják” – mondta Kurt Simonsen, a Norwegian digitalizációs ügyfélszolgálati igazgatója.

A Norwegian januárban jelentette be, hogy a diszkont légitársaságok közül a világon elsőként ingyenes fedélzeti wifit biztosít a hosszú távú járatain

Fotó: norwegian.com

A Norwegian januárban jelentette be, hogy a diszkont légitársaságok közül a világon elsőként ingyenes fedélzeti wifit biztosít a hosszú távú járatain, amit a Boeing 787-9 Dreamlinereken kezdtek el bevezetni. Terveik szerint 2020-ra ezen típusok felén lesz elérhető a szolgáltatás.

Kapcsolódó cikkek

KLM a WhatsAppon

2018. december 18.