Ingyenes WLAN csatlakozás a China Airlines járatain

Forrás: turizmus.com

 2018. június 06. 16:31

A tajvani China Airlines bevezette a WLAN csatlakozási lehetőséget a hosszú távú járatokon Európa, Tajvan, Ausztrália és Új-Zéland között közlekedő B777 és A350-es tipusú gépei fedélzetén a business és prémium-economy osztályokon.

Júniusban az utasok ingyen vehetik igénybe ezt a szolgáltatást. Ehhez nem kell mást tenniük, mint letölteni a „Wlan on-Board” kupont a légitársaság internetes oldaláról. Az akció nem vonatkozik a codeshare járatokra, amelyeket nem a China Airlines üzemeltet. A magyar utasok előszeretettel veszik igénybe a bécsi kiindulást vagy az utazást bécsi átszállással. A China Airlines a nyári szezonban heti ötre emelte a Bécs-Tajpej között közlekedő közvetlen járatok számát, amelyet a legmodernebb új A350-es gépekkel üzemeltet.

Nyáron heti öt gép közlekedik Bécs és Tajpej között

Fotó: pixabay,.com

Az utasok Budapestről busszal vagy az Austrian Airlines Budapest-Bécs között közlekedő járatával csatlakozhatnak a China Airlines gépeihez, majd Tajpejből Dél-Kelet Ázsia, Ausztrália és Új-Zéland irányába. A megnövekedett kapacitásnak köszönhetően egyszerűbben, kedvező áron és kedvező feltételek mellett kínálnak csoportos jegyárakat, tájékoztatott a China Airlines magyarországi GSA képviselete.

A régió egyik legnagyobb légitársasága 87 géppel rendelkezik, amelyből 69 utasszállító, és 18 teherszállító gép. Az európai útvonalakon Amszterdamból, Bécsből, Romából és Londonból Airbus 350-es gépek, míg Frankfurtból B777-es gépek üzemelnek. A társaság gépeinek átlagéletkora 8,3 év.

Kapcsolódó cikkek