Innovatív országmarketing: Tunéziai gombócokban

Forrás: turizmus.com

 2016. május 18. 15:55

A Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviselete minden innovatív ötletet megragad az észak-afrikai úti cél népszerűsítésére. Most, a nyár közeledtével stílusosan tunéziai alapanyagokból készült fagyikkal szeretné közelebb hozni a magyarokhoz Tunéziát.

Május 18-án mutatták be a nagyközönségnek a budapesti Hercegprímás utca 3. szám alatti Gelarto Rosa 3 különböző ízben készül fagylaltját, amelyekhez mindig Tunéziából érkezik a friss alapanyag, nevezetesen datolya, olívaolaj és banán.


A turisztikai hivatal magyarországi PR-ügynöksége, a Turizmus Kft. közös fagylaltkóstolóra invitálta a sajtó képviselőit is, akik a hideg finomságok élvezete közben hallgathatták meg a Gelarto Rosa üzletvezetőjének beszámolóját arról, hogyan is készülnek ezek az izgalmas hűsítők. Leith ben Zakour, a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviselet-vezetője pedig az együttműködés részleteiről mesélt, és arról, honnan is jött ez az ötlet.

 

Az eseményen több mint húsz újságíró vett rész. A különleges tunéziai ízek egész nyáron elérhetők lesznek, így legalább néhány gombócban mindenki átélheti Tunéziát.

Az eseményről készült képgalériánkat elérheti itt. (Fotók: Grósz Balázs)