Internaktív térképszolgáltatás a célországokról a KLM-től

Forrás: turizmus.com

 2021. október 18. 14:27

A koronavírus-járvány idején az utazási szabályok rendkívül bonyolultak lettek, folyamatosan változnak, ezt a KLM is érzékeli. Ezért olyan interaktív térképet vezet be, amely áttekinthető, egyértelmű formában mutatja meg a célországra vonatkozó szabályokat.

A KLM online, interaktív térképe a „Where can I fly to?" nevet kapta, és a KLM hálózatán elérhető összes ország szerepel az adatbázisban. Az induló ország, valamint az oltásra vonatkozó opció kitöltése után a térkép nem csak a holland légitársaság járataival elérhető célállomásokat, hanem az azokra vonatkozó beutazási szabályokat is megmutatja.

A https://www.klm.nl/en/travel-guide/where-can-i-fly-to címen elérhető szolgáltatás a legfrissebb, aktuális menetrendi adatokat, illetve beutazási szabályokat használja. Az oltottaknak be kell pipálnia az erre vonatkozó opciót, és a térkép színkódokkal jelöli az egyes országokat a szabályok alapján. A részletes előírásokhoz a KLM TravelDoc oldalra irányít át.

Interaktív térképen találnak meg minden utazással kapcsolatos szabályt és tudnivalót az érdeklődők

Fotó: KLM

A KLM járatain továbbra is a legszigorúbb egészségvédelmi intézkedések vannak érvényben, amelyeket az APEX szervezet Gyémánt minősítéssel látott el, ez a legnagyobb presztízsű elismerés ebben a kategóriában.

 

Akciós jegyek az Air France és a KLM járataira

 

A francia és a holland légitársaság újra akciót hirdetett, amely az október 22-ig beérkező foglalásokra és május 31-ig történő utazásra érvényes. Mindkét légitársaság biztosítja az ingyenes módosítást a megváltott jegyekre: az utazás dátuma bármilyen indokkal megváltoztatható, az út lemondása esetén kupon kérhető, a járat törlése esetén pedig teljes visszatérítés jár.

Az Air France „Early bird” és a KLM „Blue sky sale” nevű akciója minden olyan országra érvényes, ahova az uniós állampolgárok beléphetnek az utazás időpontjában, így már az Egyesült Államokba, Kanadába, Mexikóba is akciós áron lehet jegyet foglalni.