Invia franchise-találkozó

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. június 15. 14:35

Az Invia.hu a koronavírus által beárnyékolt évek után, június elején ismét megrendezte franchise-partnereinek szóló találkozóját, amelyen 24 iroda képviselői vettek részt az ország különböző térségeiből.

A vállalat a turizmust sújtó két sanyarú év után ismét a növekedés pályájára állt, amelynek fenntartásához viszonteladói hálózata is nagyban hozzájárult.

A szakmai program során Zakar Jozef, a cég ügyvezető igazgatója szuperhősöknek nevezte a partneri csapatot, miután sikerrel lendültek túl az elmúlt időszak globális nehézségein. Beszámolt a pandémia sújtotta években is folyamatosan zajló fejlesztésekről, amelyek hatására az Invia a turisztikai szektorban tapasztalható válság ellenére is stabil tudott maradni, valamint szót ejtett a jövőbeli stratégiai tervekről is.

Ezt követően a céget támogató szakmai csapatok (kereskedelem, marketing, értékesítés) vezetői ismertették a területükre jellemző tendenciákat és tapasztalatokat, valamint a 2025-ig tervezett újításokat, amelyek biztosítják a későbbi forgalomnövekedés feltételeit is. Szintúgy bemutatásra került az Invia iparági helyzete, valamint a hosszú távon alkalmazható, fejlődést kínáló megoldások. A viszonteladók többek között a biztosítások értékesítésére, marketingtevékenységük fejlesztésére is kaptak átfogó ötleteket. Továbbá levetítésre került számukra a cég új kampányfilmje, amely osztatlan sikert aratott.

Az Invia csapata a fentiek mellett fontosnak tartja a kiváló munka elismerését is, így a találkozón a szakmai egyeztetéseken túl a viszonteladók díjazására is sor került.

24 partneriroda képviselői vettek részt az Invia.hu franchise-találkozóján

Fotó: Invia.hu

Az előadásokat követően a partnerek közös vacsorán vettek részt, kellemes beszélgetések alakultak ki a szálloda teraszán, illetve a hotel nyújtotta wellnessrészleg elkülönített használatára is lehetőségük nyílt.

A vállalat a jövőben is kiemelten kezeli kirendeltségeinek bővítését, nagy hangsúlyt fordít ügyfélközpontú szolgáltatásainak széles körű elérhetővé tételére, hogy az országban a legnagyobb lefedettségű viszonteladói irodahálózatot építse ki.

További információért kattintson IDE.

(X)