Irodák Viadala: eljött a végső döntés ideje

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 26. 19:44

Az Opál Travel győzelmével zárult az Irodák Viadala harmadik fordulója. Ezzel teljessé vált a döntő mezőnye, ahol az Avenida Travel, JTB Hungary és a már említett Opál Travel fog összecsapni egymással.

Eldőlt ki jut be az Irodák Viadala utolsó, szabad döntős helyére és mérkőzhet meg a már korábban kvalifikált Avenida Travellel és JTB Hungary-vel.  A verseny harmadik fordulójában egy autós, családos utazási ajánlat elkészítése volt a feladat a híres 66-os út mentén. Szoros versenyben, alig néhány szavazat különbséggel az Opál Travel bizonyult jobbnak, megelőzve a szintén jól teljesítő American Service Travelt és ezzel jogot szerzett a verseny fináléjában való szereplésre.

 

A döntőbe jutott Irodák, minden erejüket és kreativitásukat beleadva készítették el ajánlataikat Németh Kristóf (a Játékszín igazgató́ja, színművész) feladványára. A feladat egy olyan családi utazás megszervezése volt, ahol a résztvevők egy 12 napos program során tapasztalhatják meg a négy évszak csodáit. Az Avenida Travel egy Dél Amerikai, a JTB Hungary egy világkörüli, míg az Opál Travel egy Japánt, Ausztráliát és Szingapúrt érintő körutazással próbálja elnyerni a szavazók szimpátiáját. A végső győztesről, a döntő során is a nagyközönség dönt. Szavazni a játék weboldalán szeptember 29-ig lehet. Azt pedig, hogy ki lesz az Irodák Viadala győztese 2015-ben a szavazatok összesítése után szeptember 30-án derül majd ki.