Iskolapadba ülnek az airBaltic pilótái

Forrás: turizmus.com

 2018. november 29. 10:31

A lett légitársaság bejelentette, hogy 2019 tavaszán ismét Pilóta Akadémiát indít. A diákok a társaság saját alkalmazottai lesznek, akiket két évig, teljes munkaidőben képeznek tovább.

Martin Gauss, az airBaltic vezérigazgatója elmondta: látva az első két Pilóta Akadémia erősen motivált csapatát, felrémlettek benne hajdani repülős múltjának régi emlékei. „Megbizonyosodtam a mostani diákok lelkesedése felől, és bizton mondhatom, hogy hamarosan légitársaságunk csapatának legerősebb részét, bázisát fogják alkotni” – emelte ki.

Paul Cālītis, airBaltic SVP repülési műveletek egyik vezetője szerint az idén egy kiváló minőségű szimulátorhoz jutott a légitársaság, ami lehetővé teszi, hogy a Baltikumban a legképzettebb pilótákkal büszkélkedhessenek. Ez a különösen magas szintű oktatási program egyedi a térségben, és tovább növeli majd az airBaltic rangját. „Büszkék vagyunk, hogy élhetünk ezzel az egyedi lehetőséggel” – hangsúlyozta a szakember.

Az airBaltic az egyik legfejlődőképesebb légitársaság a térségben, nyártól három új desztinációra repülnek

Fotó: airbaltic.lv

Az airBaltic az egyik legfejlődőképesebb légitársaság a térségben. Nyártól három új desztinációra repülnek: Tallinnból Malagára, Brüsszelbe és Koppenhágába. Rigából szintén jövő nyáron indítanak új járatokat, Stuttgartba és Lvivbe.

Kapcsolódó cikkek