Ismét díjazták az üzleti turizmus legjobbjait

Forrás: turizmus.com

 2019. július 03. 20:45

Idén kilencedik alkalommal ítélték oda a Business Excellence díjat azoknak az üzleti szolgáltatóknak, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A díjakat 10 kategóriában osztották ki a Business Traveller Hungary magazin olvasói, corporate partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján, melyet a szerkesztőség tagjaiból álló szakmai zsűri jelölése előzött meg. Kategóriánként három jelölt szerepelt a listán, a szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat. Lehetőség nyílt saját jelöltet is állítani, utóbbiak közül kerültek ki a közönségdíjasok.

A rendezvénynek a Gundel Étterem adott otthont

Fotó: Kepics János

A Gundel Étteremben megtartott díjátadón Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket, és kiemelte:

ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza.

Egyúttal bemutatta a tartalmában és megjelenésében is teljes egészében felfrissült és megújult Business Traveller Hungary Magazin legújabb számát, amelyet épp a rendezvényre időzítve jelentetett meg a szerkesztőség.

Peter Knoll, a Gundel Étterem ügyvezetője

Fotó: Kepics János

Köszöntötte a résztvevőket Peter Knoll, a Gundel Étterem ügyvezetője, illetve Angelus Barbara, a Gundel marketing és kommunikációs igazgatója is, aki az étterem új, kreatív éttermi koncepcióját mutatta be. Beszédében hangsúlyozta, hogy a 125 éves hagyományok ápolása mellett executive séfükkel, Litauszki Zsolttal azon dolgoznak, hogy 21. századivá tegyék a Gundelt. A klasszikus kínálatba új, formabontó ételek, tálalási módok is bekerültek, amelyből a későbbiekben ízelítőt is kaphatott a közönség.

Kenderesy Nadin, Gál Pál Zoltán, Németh Andrea

Fotó: Kepics János

Kenderesy Nadin PR igazgató a díjátadón kiemelte: a kilenc éve életre hívott Business Excellence-díjat egyre nagyobb szakmai érdeklődés kíséri, soha ekkora aktivitás nem volt tapasztalható a szavazás során. Mindez az üzleti utazási szektor élénkülésének is köszönhető. A kínálat egyre bővül, a verseny egyre erősödik, miközben egyre több kihívással is szembe kell néznie a területnek, részben a digitalizáció okozta piaci változások révén. Most jobban érvényes, mint valaha, hogy csak a kimagasló színvonalon teljesítők maradhatnak talpon, ez a díj az ő tevékenységüket ismeri el.

Molnár Judit, Toldi Gabriella, Horváth Balázs, Németh Andrea

Fotó: Kepics János

A díjátadón új elemként szakmai, gondolatébresztő kerekasztal beszélgetésre is sor került, amelyen három meghatározó üzleti utaztató mondta el véleményét néhány szemléletes példával is illusztrálva arról, miért érdemes és fontos továbbra is profira bíznia a szervezést a corporate partnereknek. Molnár Judittal, az OTP Travel ügyvezetőjével, Toldi Gabriellával, a Jet Travel ügyvezetőjével és Horváth Balázzsal, a Weco-Travel ügyvezetőjével Németh Andrea, a Business Traveller Hungary magazin főszerkesztője beszélgetett.

Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési igazgatója

Fotó: Kepics János

A rendezvényen mutatta be a Budapest Airport 2019-es új járatfejlesztéseit Bogáts Balázs, a repülőtér járatfejlesztési igazgatója.

A díjazottak

Fotó: Kepics János

A Business Excellence 2019 díjazottak:

 

A legjobb budapesti business hotel: Hilton Budapest

Közönségdíj: Corinthia Hotel Budapest

 

A legjobb vidéki business hotel: Best Western Plus Lakeside Hotel

Közönségdíj: Saliris Resort Spa & Conference Hotel

Kategóriaszponzor: SZÉP-kártya

 

A legjobb rendezvényhelyszín: Teleki-Tisza-kastély, Nagykovácsi

Közönségdíj: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár

Kategóriaszponzor: Worldline SIX Payment Services


A legjobb üzleti utaztató: OTP Travel

Közönségdíj: Mauri Utazási Iroda

Kategóriaszponzor: Mondial Assistance


A legjobb rendezvényszervező: HelloEvent

Közönségdíj: Cégeshelyszínek.hu

 

A legjobb légitársaság: Emirates

Közönségdíj: LOT Polish Airlines

 

A legjobb üzleti szállító: HERTZ Mercur Rent a Car

Közönségdíj: Cityrama

 

A legjobb új piaci szereplő: Meininger Budapest Great Market Hall

Közönségdíj: UP Újpesti Rendezvénytér

 

A legjobb innovatív digitális megoldás: Amadeus Check My Trip

Közönségdíj: Travelport Trip Assist

 

A legjobb üzleti kényelmi szolgáltatások: Qatar Airways Business Class

Közönségdíj: Sixt Limousine Service

Kategóriaszponzor: Hard Rock Hotel


Gratulálunk a díjazottaknak!

Party a díjátadás után

Fotó: Kepics János

A Business Traveller Hungary magazinról

Az üzleti utazóknak és utaztatóknak szóló Business Traveller Hungary magazin 2003 óta van jelen a hazai piacon, olvasótábora évről-évre bővül. A negyedévente megjelenő magazinban az üzleti utaztatás, konferencia- és rendezvényszervezés legújabb trendjeit és megoldásai szerepelnek, továbbá izgalmas interjúk, érdekes hoteltesztek, helyszínajánlók. A változó igények minél hatékonyabb kiszolgálására a magazin teljes egészében megújult, és a fejlesztés az olvasók visszajelzései alapján tovább folytatódik.

Szponzoraink