Ismét lehet pályázni az utazós álommunkára

Forrás: turizmus.com

 2024. május 02. 12:44

A Kiwi.com idén is meghirdeti a World Travel Hacker kampányát: olyan fiatalokat keresnek, akik párjukkal együtt 4 héten át belekóstolhatnak abba, hogy milyen az utazási influencerek élete. A cég június 19-ig várja a jelentkezéseket.

Idén már 12 párt választanak ki, akik most is 10 000 eurót kapnak ahhoz, hogy az utazási kihívásokat teljesítsék. Ráadásul ebben az évben az is részese lehet a nyári kalandnak, aki nem kerül be a 12 pár közé, hiszen a jelentkezők posztjaikért akár 100 euró értékű utalványt is kaphatnak.

A Kiwi.com arra buzdítja az utazni vágyókat, hogy június 19-ig posztoljanak arról, hogy miért lennének alkalmasak World Travel Hackernek, majd mutassák be, hogy ha tehetnék, kivel utaznának. A különleges nyári munka iránt érdeklődőknek a legtutibb utazós spórolási tippjeiket is be kell mutatniuk.

fiatalutazok_123rf

A Kiwi.com 12 párt keres, akik elutazhatnak 10 ezer eurót 4 hét alatt, miközben kihívásokat teljesítenek

Fotó: 123rf.com

Tavalyi felhívásukra – amikor 6 párt kerestek, de végül a színvonalas pályázatok magas száma miatt 7 párt választottak ki – a világ 73 országából 1200 pályázat érkezett, ebből 91 Magyarországról. Már akkor is pályáztak Európán kívülről, pedig tavaly csak a kontinensen élők előtt nyitották meg a lehetőséget. Most viszont már jóval több, 12 pár utazhat el 10 000 eurót, de pályázókat Európa mellett most már az Amerikai Egyesült Államokból is vár a cseh cég.

Tavalyhoz hasonlóan a megspórolt összeget idén is megtarthatják a párok, melyből akár tovább is utazhatnak. A World Travel Hacker kampány részletes leírását a kiwi.com/worldtravelhackers oldalon lehet elérni.