Ismét növeli budapesti járatainak számát az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2021. október 19. 17:08

Az Emirates október 31-től heti ötre növeli Budapest-Dubaj között közlekedő járatai számát, illetve módosítja menetrendjét az átszálló és a Dubajba érkező utasok kényelme érdekében, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítson az utazások tervezéséhez.

Az új járat szombatonként repül, kiegészítve a már meglévő hétfői, szerdai, pénteki és vasárnapi járatokat.

Az Emirates mind az öt járata esetében visszaáll a napközbeni közlekedésre: az EK112-es számú járat Budapestről 15 óra 10 perckor indul és helyi idő szerint 23 óra 20 perckor landol Dubajban. Visszafelé az EK111-es számú járat helyi idő szerint 10 óra 35 perckor száll fel és 13 óra 35 perckor érkezik Budapestre.

A Budapest–Dubaj útvonalon a szélestörzsű Boeing 777-300ER típusú gép teljesít szolgálatot. Jegyeket az emirates.com weboldalon, az Emirates jegyértékesítő irodáiban, illetve utazási irodáknál lehet foglalni.

Az új járat szombatonként repül, kiegészítve a már meglévő hétfői, szerdai, pénteki és vasárnapi járatokat

Fotó: Emirates

A bővítésnek köszönhetően nagyobb rugalmasságot, és több választási lehetőséget élvezhetnek az utasok, amikor Dubajba vagy más úti célokra – köztük a magyarok körében népszerű üdülőhelyekre, a Maldív-, és Seychelle-szigetekre, Mauritiusra, Srí Lankára, Kenyába, Dél-Afrikába vagy Phuketre (Thaiföld) tervezik utazásukat.

A dubaji belépéshez 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt mellett nem szükséges vakcinaigazolvány.

Azon utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra, és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba.

Folyamatosan frissülő turistainformációk itt találhatóak.