Újabb várossal bővült az Itaka Magyarország törökországi kínálata

Szerző: Bikkes Katica

Forrás: turizmus.com

 2024. április 19. 09:54

Budapesti workshopon mutatta be az Itaka Magyarország nyári törökországi kínálatát, és számos török szálloda képviselőivel is találkozhattak a partnereik.

Április 18-án a Continental Hotel Budapestben tartotta meg első törökországi workshopját az Itaka Magyarország, melyen bemutatták nyári kínálatukat az úti célban, valamint a magyar partnerek megismerhették a török szállodák képviseleteit.

Kreiter Gábor, az Itaka Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta, a cég rövid idő alatt hosszú utat járt be, több mint 25 ezer főt utaztattak a tavalyi évben. Hozzátette, a workshop egyik célja, hogy közelebb hozzák egymáshoz partnereiket.

Az eseményén részt vett Cem Konuralp is, az Itaka törökországi képviselője, ennek kapcsán az ügyvezető igazgató kiemelte, hogy az Itakának a legtöbb desztinációban saját cége van, saját DMC-vel dolgozik, ami jelentősen megkönnyíti munkájukat.

Tóth Éva, a cég a török desztinációinak termékmenedzsere ismertette, hogy a nyári szezonban heti három járatot indítanak Törökországba május 26-tól: szerdán és vasárnap a Smartwings, míg péntekenként a Tailwing gépei repülnek majd Antalya felé.

Tóth Éva, az Itaka Magyarország török desztinációinak termékmenedzsere ismerteti az árualapot

Fotó: turizmus.com

 

Kiemelte, hogy a kapacitások függvényében rövidebb turnusokra (3-4 éjszaka) is összeállítanak majd csomagokat, amelyek előreláthatólag az indulás előtt 3-4 héttel lesznek majd elérhetők.Az idei szezonban újdonság, hogy Antalya, Belek, Side és Alanya mellett Kemerbe is kínálnak üdülőhelyeket. Jelenleg négy szállodával dolgoznak együtt, ebből kettő a városban található, egy Beldibiben, egy pedig Göynükben, mind a négy hotellel kizárólagos szerződésük van.

Az egyik kemeri szálloda, a Seven Seas Gravel Kemer Hotel

Fotó: Itaka Magyarország

 

A Belekben található ötcsillagos Cesars Belek üdülőkomplexumban nagy szobakapacitással rendelkeznek, valamint a családosok számára animátorral is készülnek a nyári időszakra.

Az előadások végén röviden bemutatkoztak a jelenlévő szállodák is, amelyeket ezután az asztaloknál jobban is megismerhettek a résztvevők.