Itt a Fehérvár Travel új téli katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 22. 13:26

Szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2017/18. évi téli katalógusa. A 92 oldalas kiadvány 54 féle társasutazást kínál 103 időpontban. Ezek között 31 fajta egzotikus és 23 féle európai buszos utazás található.

 

 

Az iroda fő egzotikus desztinációi ezen a télen a következő országok lesznek: Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Thaiföld, Malajzia, India, Dél-Afrika, Argentína, Brazília, Peru, Mexikó, Jamaica, USA, Ausztrália és Új-Zéland. A buszos utazások többsége az adventi időszakban indul, de szilveszteri és karneváli utazások is szerepelnek a programfüzetben.

Természetesen újdonságok is várnak az utazni vágyókra a Fehérvár Travelnél, ilyen például a „Tűzföld és Patagónia természeti csodái”, az „Advent Krakkóban és Zakopanéban” és a „Szilveszter Görögországban” című programjaik.

 

 

A katalógus egyéb újdonságai:

•   Ezentúl az egyes programleírásoknál feltüntetik katalógusaikban, hogy melyik utazás hányadik éve szerepel már a Fehérvár Travel kínálatában.

•   2018 januárjától az iroda a katalógusban (és a honlapon) megadott reptéri illeték összegeket nem fogja megváltoztatni, csak abban a rendkívüli esetben, ha az illeték változásának mértéke meghaladja a 10%-ot (akár pozitív, akár negatív irányban).

•   Vidéki utasai számára is tartogat meglepetést az iroda: a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának felét utazási kedvezmény formájában visszatérítik az azt igénybevevők számára.

•  Kora tavasszal, zöldmezős beruházásként elkészült a cég autóbuszainak telephelye, ahol a buszvezetők és a buszok is ideális körülmények között készülhetnek a következő feladatokra.

Az iroda a téli időszakban is „5 csillagos indulási garanciával” hirdeti programjait.

Október 12-ig minden program előfoglalási kedvezménnyel foglalható.

A Fehérvár Travel ezúton is szeretné megköszönni a több száz utazásközvetítő partnerének a munkáját. Nekik is köszönhető, hogy a 2017-es évben is eddig az iroda minden meghirdetett csoportja megvalósult.