Itt a sör, itt a sör, itt a sörvonat

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 10. 11:36

A vonatok rajongói és a sörimádók most egyszerre élhetik ki szenvedélyüket: az USA Colorado államának dél-nyugati részén zakatol végig egy jópofa, régimódi szerelvény, amelynek kocsijaiban minden e gyöngyöző italról szól.

A Durango Brew nevű vonat évente kétszer pöfékel órákon keresztül az Animus folyó mentén. A szerelvény Durango-ból indul, a San Juan nemzeti park erdőségeit szeli át, és végig, a  folyó mentén kanyarog – tájékoztat a Travel and Leisure magazin.

 

Miközben a büfékocsiban a stoutok és IPA-k széles választékából kortyolnak az utasok, az ablakból megszemlélhetik az érintetlen természetet. A környék állatvilága gazdag, itt még háborítatlanul élnek medvék, őzek, zergék és muflonok.  A vonatút mentén havas hegycsúcsokat, régi ösvényeket és farmokat tekinthetnek meg a látogatók.

 

Fotók: durango.com

A vonat több helyen megáll, például a Cascade Canyon-ban, amikor le lehet szállni, és a helyi kocsmákban élvezni az élőzenét, a tipikus helyi amerikai fogásokat és a sokféle sört.

Ebben az évben már csak egyszer, szeptember 29-én indul el a Durango Brew, amelyet már nagyon várnak a sörrajongók és a nyugodtabb kényelmes túrázás hívei.

Kapcsolódó cikkek

Népszerű a japán luxusvonat

2018. augusztus 23.