Itt a világ legolcsóbb légitársasága

Forrás: turizmus.com

 2018. február 08. 11:22

A legekkel persze mindig vigyázni kell, de a Swoop így hirdeti magát. Pár dollárért repítik el az utasokat, egyelőre öt kanadai városba. A WestJet légitársaság költségtakarékos kistestvére júniusban indul, és öt kanadai város között kínál légi szolgáltatásokat.

De azért, hogy az indulás körül még nagyobb legyen a hírverés, már most elkezdték értékesíteni az első helyeket, mindössze 7,5 dollártól. A célpont Abbotsford, Edmonton, Halifax, Hamilton és Winnipeg lesz – adja hírül a Telegraph utazási rovata.

Természetesen, mint minden low cost légitársaság esetében, a jegyár nem tartalmazza a nagyobb poggyászokat, nem lehet ülőhelyet választani, nincs benne a viteldíjban az étel és az ital. Ennek ellenére a szuperolcsó promóciós jegyek egy perc alatt elfogytak, hiszen a konkurencia árai sokkal magasabbak.

A WestJet légitársaság költségtakarékos kistestvére júniusban indul, és öt kanadai város között kínál légi szolgáltatásokat

Fotó: flyswoop.com

A Swoop szeptemberben tűnt fel a légi piacon, és magát Robin Hood légitársaságnak nevezi. Közleményeik szerint mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki számára – nem csak működésük kezdetén – rendkívül alacsony árakon nyújtsák légi szolgáltatásaikat, ráadásul modern repülőgépeket ígérnek. Az említett városokat egyébként sem sok légitársaság repüli, tehát biztos sikerre számíthatnak.

Ami a gépek színét illeti, rózsaszínűek és fehérek lesznek. A cég székhelye Calgary-ben van. A szóvivő szerint, ami a bevételeket illeti, a feladott poggyászdíjakért vagy az ülőhelyválasztásért nem keveset fognak elkérni, no meg, jócskán számítanak a kabinokban látható hirdetésekből származó bevételekre is.

Kapcsolódó cikkek

Szép álmokat a levegőben!

2017. október 09.