Itt az Uber utódja, már letölthető az alkalmazás

Forrás: hvg.hu

 2016. szeptember 19. 18:54

A Car4you Budapest hasonló szolgáltatást kínál, mint az Uber, azonban olcsóbban a taxinál. A Google Playben már megjelent hozzá az alkalmazás.

Forrás: Nerddevelopments Kft.

Az egykori Uber-felhasználók már meg is kapták az sms-t, amely arról tájékoztatja őket, hogy a Google Play áruházból már letölthető a Car4you Budapest nevű alkalmazás, amely betöltheti az Uber által hagyott rést, ráadásul olcsóbban lehet utazni, mint a taxival, ugyanis a 280 forintos kilométerár helyett itt 210 forintot fognak számolni – írja a hvg.hu. Az app nevéből következően valószínűleg csak a fővárosban lehet majd igénybe venni.

Az alkalmazás leírása meglehetősen szűkszavú, csak annyi derül ki belőle, hogy ugyanúgy az app segítségével lehet majd autót rendelni, mint az Ubernél, és ugyanúgy megkapjuk az autó színét, rendszámát, típusát, mint korábban.

A mellékelt képből azonban kiderül, nemcsak a taxizást (amelynél akár azt is kiválaszthatjuk, hogy kisebb vagy nagyobb autót szeretnénk), hanem a sofőrszolgálatot is integrálják a szolgáltatásba.