Izgalmas újdonságok a MICE Business Day-en

Forrás: turizmus.com

 2021. október 14. 10:58

Az ország első számú üzleti turisztikai networking eseményének kiállítói listáján számos impozáns név szerepel, a visszatérő kiállítók mellett az eseményen az új piaci szereplők is bemutatkoznak.

A rendezvény célja évek óta változatlan: a kapcsolatépítés, és ezáltal a jövő üzleteinek a megalapozása. A szervezők meggyőződése, hogy a személyes találkozásokra az újjáépülő piacon a korábbinál is nagyobb szükség van, mindenképp érdemes tehát szakmai vásárlóként felkeresni a Hungexpo Kongresszusi Központban megtartott eseményt.

Az egész napos eseményen több új, különleges rendezvényhelyszín is bemutatkozik, de szálláshelyek, éttermek, kastélyok is szerepelnek az idei, belföldi újdonságok között. Aki igazán ütős környezetben, egyedi megoldásokkal szeretné elkápráztatni a vendégeit, az a MICE Business Day-en tehát egészen biztosan jó helyen jár.

V30 Belvárosi Sportközpont

Fotó: Turizmus.com

A legjobbak egy helyen

Jelen lesz többek között a Nemzeti Hauszmann Program keretében korhűen újjáépített Főőrség & Lovarda, mindkét helyszín a Budavári Palota szívében kínál lehetőséget a történelmi miliőbe megálmodott programok megvalósítására. A különleges atmoszférával rendelkező Esztergom-Budapesti Főegyházmegye különleges, céges és családi események megtartásához egyaránt ideális rendezvényhelyszínei szintén megismerhetőek lesznek. Méltán tarthat számot az érdeklődésre az idén júniusban átadott, felújított Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga is.

A megújult Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga

Fotó: Turizmus.com

A Tatai Esterházy Kastély, és több más, patinás kastély rendezvénykínálatáról szintén képet kaphatnak a látogatók. Kiderül az is, miként tudja egy sportközpont, például a V30 Belvárosi Sportközpont kiszolgálni a rendezvényszakma igényeit. Lelkesen készül a bemutatkozásra Budapest egyik legújabb, a piacon egyedülálló zöld megoldásokkal üzemelő, 312 szobás szállodája, az IntercityHotel Budapest.

A romantikus hangulatú Malom és Kacsa étterem és rendezvényhelyszín Tatáról érkezik a Hungexpo-ra, hogy megmutassa a látogatóknak felújított rendezvénytereit, teraszait és konyháját.

Malom és Kacsa étterem és rendezvényhelyszín, Tata

Fotó: Turizmus.com

Jelen lesz az eseményen a budapesti gasztronómia egyik „nagyágyúja", a nagymúltú és elegáns, megújult Gundel étterem, melynek üzemeltetésével május 1-jétől az Eventrend Group lett megbízva. A veresegyházi KatlanTóni Kultúrkonyha helyszínen tálalt fogásaival is igyekszik bizonyítani, hogy az étel érték, az evés pedig varázslat.

A MICE Business Day kiállítóinak listáját itt tekinthetik meg: https://micebusinessday.hu/kiallitok/kiallitoi-lista-2021/

A kiállítói jelentkezések lezárultak.


Mindenképpen jöjjön el!

Ha Ön felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, családi napok, incentív és egyéb üzleti utazások szervezéséért, vagy rendezvényszervezéssel foglalkozik, netán utazási irodát, üzleti utaztatót, rendezvényügynökséget képvisel, akkor SZAKMAI VÁSÁRLÓKÉNT INGYENESEN vehet részt a rendezvényen.

Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele tárgyalási időpontok foglalása a rendezvény kiállítóinál.

A tárgyalótérben kényelmes asztaloknál fogadhatják partnereiket a szolgáltatók. Minden asztalhoz 12 egyéni tárgyalási időpontot jár, így a szakmai nap után akár ennyi one-on-one beszélgetéssel gazdagabban térhetnek haza.

Az időpontok korlátozott száma miatt javasoljuk, már most regisztráljon, hogy elsőként foglalhassa le az Önnek megfelelő időpontokat! A regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarendben november elejétől foglalhatnak majd időpontokat.

Regisztráció: https://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok/

Ne maradjanak le az év legfontosabb üzleti turisztikai networking eseményéről!