Izrael továbbra is várja a turistákat

Forrás: turizmus.com

 2014. augusztus 25. 16:17

Az Izraeli Turisztikai Minisztérium körlevélben fordult világszerte az utazási szakmához, hogy megnyugtassa a szervezőket: az országban biztonságban vannak a turisták.

Izrael továbbra is biztonságos hely a turisták számára és az élet megy tovább, de akinek kérdései vannak, forduljon bizalommal a helyi turisztikai szervekhez – summázható a minisztérium levele, amelyet alább olvashatnak.

 

"Kedves Barátaink,

bár az Izraelről szóló hírek aggasztónak tűnnek, a valóságban a mindennapi élet visszatér a normál kerékvágásba. A nyaralási szezon zajlik és több ezer külföldi élvezi a látványosságokat, az időjárást és a környezetet Izraelben. Naponta érkeznek csoportok és egyéni vendégek, akik saját bevallásuk szerint is jól és biztonságban érzik magukat.

A Ben Gurion Repülőtér nyitva áll és non-stop működik. Az izraeli légitársaságok és a külföldi fuvarozók ismét menetrend szerint közlekednek Izraelbe.

A turisztikai helyszínek, múzeumok, szent helyek, látványosságok és az éjszakai élet színterei nyitva tartanak és szabadtéri fesztiválok is zajlanak, külföldi előadók fellépéseivel.

Az Izraeli Turisztikai Irodák készséggel állnak az Önök rendelkezésére, a www.goisrael.com oldalon megtalálják elérhetőségeinket. (A magyar utazási irodák az El Al budapesti irodájához is fordulhatnak – a szerk. )

A Turisztikai Minisztérium Információs irodája a Ben Gurion Repülőtéren non-stop rendelkezésre áll, őket a 972-3-9754260 telefonszámon érhetik el.

Üdvözöljük Önöket Izraelben!

Oren Drori

vezérigazgató-helyettes, marketingigazgató"