Izraeli tanulmányutat szervezett az Utazom.com

Forrás: turizmus.com

 2019. február 04. 16:50

Izraelbe szervezett jutalomutat a legnagyobb partnereinek az Utazom.com.

A 2018-as Chiang Mai– Krabi út után a közelmúltban második alkalommal szervezett tanulmányutat legfontosabb partnerei részére az utazom.com. Idén a majd 20 fős csoport részére szervezett izraeli program a hagyományos körút és tengerparti nyaralás keveréke volt.

A program Tel-Aviv-Jaffa városnézéssel kezdődött, majd Jeruzsálemben folytatódott. Az első napon az Olajfák hegye, a Getszemáni kert, a Dominus Flevit kápolna, a Nemzetek Temploma, a Sirató Fal, a Via Dolorosa és a Szent Sír templom volt a program, este zenés fényjátékkal Dávid tornyánál.

A második napon a Yad Vashem Holokauszt Múzeum, az Izrael Múzeum és Friends of Zion múzeum mellett Betlehem és a Születés Temploma fért bele a programba.

A csoport Jeruzsálemben

Fotó: utazom.com

Jeruzsálem után a Negev-sivatag és csodái: a Holt-tengeri tekercsek lelőhelye, Qumran, illetve a Heródes általa a sivatagban felépített sziklaerőd, Masada meglátogatása következett. Délután a csoport fürdött egyet a Holt-tengerben. Az éjszakát a társaság már a Vörös-tenger partján, Eilaton töltötte, ahol másnap az üdülőhely nevezetességeivel ismerkedhettek meg. A Vörös-tenger élővilágát bemutató vízalatti obszervatórium sokakat lenyűgözött, de a nap fénypontja a Delfin-szirt volt, ahol a szabadon élő delfinek az emberektől alig néhány méterre úszkáltak és pózoltak a mólóról fotózó turistáknak.

Az utazom.com a közeljövőben Debrecenben és Budapesten szervez árualap-ismertető prezentációkat viszonteladói partnerei részére.

(X)