JAL-Amadeus együttműködés a további előnyökért

Forrás: turizmus.com

 2019. október 02. 12:12

Mivel az Amadeus lett a JAL hivatalosan ajánlott disztribúciós partnere, a JAL-lal dolgozó japán utazási irodák mostantól hozzáférhetnek a légitársaság teljes rendszeréhez az Altéa platformjának köszönhetően, és ezáltal jobban ki tudják szolgálni az utazókat.

A Japan Airlines (JAL) és az Amadeus a napokban jelentette be, hogy megerősíti együttműködését, kiterjesztve azt további disztribúciós és IT-megoldásokra.

A megállapodás révén a JAL és partnerei is igénybe vehetik az Amadeus újfejlesztésű technológiáit, mivel az Amadeus a JAL által ajánlott hivatalos disztribúciós partnerré lép elő a japán piacon.

Yoriyuki Kashiwagi, a Japan Airlines nemzetközi utasforgalmazási ügyvezető igazgatója és a Mieke De Schepper, a térségért felelős Online Travel & Marketing Director

Fotó: Amadeus

A légitársaság öt évvel ezelőtt, 2014-ben tért át az Amadeus teljes Altéa Suite csomagjára, amely már tartalmazott helyfoglalási, inventory és indulási ellenőrző modulokat.

A mostani, legújabb megállapodásnak köszönhetően a jegyértékesítők teljes hozzáérést kaphatnak a JAL rendszeréhez, valamennyi viteldíjat beleértve.

Az Amadeus Travel Platformon keresztül a keresés, a foglalás és az utastájékoztatás is egyszerűbbé válik, és az Amadeust használó utazási irodák valós idejű, pontos információkat láthatnak a rendszerben.

A platform szintén hozzáférést biztosít az utazási irodák számára a kiegészítő tartalmakhoz, mint a szállás vagy az egyéb földi szolgáltatások.

Az új lehetőség pedig az irodák számára végső soron magasabb minőségű, hatékonyabb utaskiszolgálást tesz lehetővé, ami egyezik az Amadeus hosszú távú globális elképzeléseivel.

Yoriyuki Kashiwagi, a Japan Airlines nemzetközi utasforgalmazási ügyvezető igazgatója és a Mieke De Schepper, a térségért felelős Online Travel & Marketing Director

Kapcsolódó cikkek

Újra Amadeus Airlines' Day

2019. szeptember 10.