Automatizáltan szerezhetik be a Japan Rail Passt az utazásközvetítők

Forrás: turizmus.com

 2024. május 11. 10:42

A Japanspecialist új B2B felületén automatizáltan szerezhetik be a Japan Rail Pass vasúti bérletet az utazásközvetítők.

A Japan Rail Pass (JRP) a Japánba utazó turisták számára elérhető vasúti bérlet, amely kényelmes és hatékony közlekedést tesz lehetővé az egész szigetország területén. A bérletet már utazás előtt érdemes beszerezni, mivel viszonteladóknál olcsóbban lehet hozzájutni.

A Japanspecialist a JRP hivatalos viszonteladója, Magyarországon az egyetlen, így a forintban történő fizetés is csak náluk elérhető az egész világon. Irodájuk hat európai országban – Magyarországon, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Hollandiában és Dániában – van jelen. A JRP-t globális szinten értékesítik, és mivel nem e-ticketről, hanem fizikai voucherről van szó, expressz kézbesítést vállalnak Magyarországra egy munkanapon belül.

Márciusban elindult a Japanspecialist B2B felülete, amelyet utazásközvetítő partnereiknek hoztak létre, automatizálva ezzel a japán vasúti bérlet megrendelését. Honlapjuk lehetővé teszi, hogy utazási irodák személyre szabott linkkel, jutalékkal vásároljanak JRP-t utasaik számára. Ez a felhasználóbarát fejlesztés megkönnyíti és felgyorsítja a JRP-rendelés egész folyamatát az utazásközvetítők számára.

A japán vasúti bérletek hatékony közlekedést tesz lehetővé az egész szigetország területén

Fotó: 123rf.com

Az utaztató kínálatában regionális bérletek is elérhetők. Az úgynevezett Japan Regional Passok olcsóbb alternatívát jelenthetnek a kisebb területet lefedő utazásokhoz.