Jegyakcióval ünnepel az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 12. 11:26

Idén ősszel veszi át századik, zászlóshajónak számító A380-as repülőgépét az Emirates. A mérföldkőnek számító esemény alkalmából kedvezményes díjszabást kínál a légitársaság.

A kedvezményt azoknak az Economy vagy Business osztályon utazó magyar világjáróknak kínálja a légitársaság, akik 2017. szeptember 21. előtt foglalják le jegyüket az Emirates globális útvonalhálózatának valamely, az akcióban szereplő célállomására.

A naponta közlekedő Budapest–Dubaj járatnak köszönhetően a magyar utasok egyetlen átszállással kényelmesen eljuthatnak akár Delhibe, Pekingbe, Tokióba, Johannesburgba, Colombóba vagy Sydneybe.

 

Az Emirates járatain a nemzetközi légiutas-kísérő személyzet mellett gourmet fogások, borkülönlegességek és prémium italok biztosítják a kényelmes utazást, de emellett minden osztályon elérhető a több mint 2500 csatornát kínáló díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszer is. Az utasok a repülőút alatt a világ minden tájáról származó filmekkel, televíziós műsorokkal, hangoskönyvekkel, játékokkal és zenékkel szórakoztathatják magukat.