Jegyárusításhoz várja viszonteladók jelentkezését a BKK

Forrás: MTI

 2021. november 08. 10:49

Viszonteladók jelentkezését várja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azért, hogy a fővárosban és az agglomerációban a lehető legtöbb helyen lehessen közösségi közlekedéshez szükséges jegyeket vásárolni.

A BKK közleménye szerint folyamatosan bővítik a viszonteladói hálózatukat, jelenleg is várják a lehetséges új partnerek jelentkezését.

Jelenleg több száz fővárosi helyszínen – többek között újságárusoknál, dohányboltokban – vásárolható vonaljegy vagy 10 darabos gyűjtőjegy.
A BKK felhívta a figyelmet, hogy a partnerhálózathoz folyamatosan lehet csatlakozni.

A viszonteladói hálózat tagjai engedménnyel csökkentett áron vásárolhatják meg a BKK termékeit. Az új partnereket az eddigiekhez hasonlóan hivatalos matricák jelölik majd, illetve a BKK Pontkereső oldalán is elérhetővé válnak.

bkk_jegy

A BKK várja a lehetséges új viszonteladó partnerek jelentkezését

Fotó: BKK

Akik élni kívánnak a lehetőséggel, azok a BKK honlapján olvashatnak a jelentkezéssel kapcsolatos további információkat.

A BKK kitért arra is, hogy a viszonteladók mellett számos egyéb helyen és módon lehet jegyet vagy bérletet vásárolni a fővárosban. Több száz automata működik Budapesten, illetve 12 ügyfélközpontban és 8 pénztárban is várják a vásárlókat. A járványveszély idején pedig különösen biztonságos a közlekedési mobiljegy alkalmazás, amellyel akár otthon vagy a megállóban várakozva is lehet jegyet,  bérletet váltani – írták.