Jó szezont vár az Anubis Travel

Forrás: turizmus.com

 2016. június 05. 08:38

Optimista az idei évre az Anubis Travel. Mint Ahmed Bahgat fogalmazott, üzletpolitikájuk bevált, miszerint kitartanak a korábban bejáratott és jól bevált desztinációk mellett. Így tudják biztosítani a folyamatosságot és a tőlük megszokott minőséget, szolgáltatásokat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, telt házzal startolt el az Anubis Travel chartere május 29-én Hurghadára, és hasonlóan jók a kiáltások következő hetekre is. Június elejétől foglalhatók a nílusi hajóutak is, melyeket év végéig charterekkel, illetve menetrend szerinti járatokkal programoznak. Júniustól kairói hétvégék is elérhetők az iroda kínálatában.

Szintén teljes foglaltsággal startol el az Anubis Travel krétai chartere – tájékoztatott a tour operator. A krétai járat 189 utassal a fedélzetén június 15-én száll fel, de a rodoszi járat is lassan megtelik, a mallorcai charter kapacitásainak pedig már 85 százalékát eladták.

Palm Bay, Kréta


Ahmed Bahgat ügyvezető hangsúlyozza: ők az egyetlen utazásszervező, amely nem csökkentett az év elején előirányzott kapacitásaihoz képest, sőt: a tavalyi 110-ről 189-re emelkedett idén a férőhelyek száma ezeken a chartereken, míg Mallorcára 70 helyett már 90-110 fő tud eljutni velük charterjáraton. (x)