Jókedvükben vadultak kicsit a Cityrama partnerei

Forrás: turizmus.com

 2019. május 10. 07:03

A május 9-i szezonnyitó rendezvényére Domonyvölgybe, a Vad Quad pályára invitálta partnereit a Cityrama. Új irodát nyitottak a Báthory utca 19-ben, és további fejlesztési terveik között szerepel új nagy buszok beszerzése.

Az utazási iroda beszámolója és a képek tanúsága szerint is jó hangulatban telt az idei szezonnyitó, amelyet elsősorban szállodai és utazás irodai partnereiknek szerveztek.

Vaduló Cityrama partnerek

Fotó: Cityrama

A pályán többek között Trabanthúzó versenyre, tankozásra és gránátdobásra invitálták a résztvevőket, akiket végezetül a Lázár Lovasparkban láttak vendégül vacsorára.

Itt a Cityrama két ügyvezetője, Erdei Bálint és Szabó Krisztián tartott beszámolót, többek között a remekül induló szezonról, az iroda Mercedes flottájának bővítéséről, valamint az Eat Hungary elnevezésű gasztrotúrájuk sikerességéről.

A jelenlévők megtudhatták, hogy 2018 növekedést hozott, úgy a személyszállítás, mint a csoportos beutaztatás, valamint a garantált programok területén is.

Megerősítették, hogy továbbra is elkötelezettek a minőségi szolgáltatások mellett, így például a személyszállítási kínálatukban – a személyautótól a minibuszokon át az 54 fős autóbuszig – 3 év alatt van a járműpark átlagéletkora, kivéve természetesen a minél retróbb, annál érdekesebb Trabantokat.

A minőségi törekvések jegyében rendszeres gépjármű-vezetői képzéseket tartanak, s konferenciát szerveznek az idegenvezetőknek.

Hazafelé azért már nem ezzel a tankkal indultak a résztvevők

Fotó: Cityrama

Elmondták még, hogy új irodát nyitottak a Báthory utca 19-ben, ahol a garantált programok szervezésével és értékesítésével foglalkozó sightseeing részleg dolgozik. 2019-ben fejlesztési terveik között szerepel új nagy buszok beszerzése, valamint a partnerek online rendeléseihez egy B2B platform fejlesztése.