Joon-járatok Mahéra, Fortalézára és Fokvárosba

Forrás: turizmus.com

 2017. december 04. 14:57

Hét városba indít jövőre járatokat az Air France új, kifejezetten fiatal utazókat megcélzó légitársasága. Olyan csemegék vannak az úti célok között, mint Mahé és Fortaléza.

Amint arról idén szeptemberben beszámoltunk, Joon néven indít a fiatal utasokat célzó, új légitársaságot az Air France-KLM csoport. Az új utazási élményt kínáló társaság nem csupán egy márkát, hanem egy új szemléletmódot is takar. A Joon szolgáltatásait az olyan fiatal felnőttek igényei szerint alakították ki, akiknek szinte az egész életük a digitális technológia körül forog.

A légitársaság tervezett járathálózata

Fotó: Air France

A légitársaság európai járatainak egy része - Barcelona, Berlin, Lisszabon és Portó - már idén december elseje óta közlekedik.

A társaság friss közleménye szerint további hét közép- és hosszútávú desztinációt indít jövőre az Air France új generációs légitársasága. A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről 2018. március 25-től Rómába, Nápolyba, Oslóba, Isztambulba, Kairóba, Fokvárosba és Teheránba repíti utasait a Joon.

Isztambulba heti 7 járat indul majd, Nápolyba 14, Oslóba 18, Rómába pedig heti 49 alkalommal repül majd a fiatalos légitársaság.

A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről a középtávú járatokra 174 üléses Airbus A320-as, és 212 üléses A321-es típusú repülőgépek szállítják majd az utasokat. A Business osztályon a Joon ingyenes étkezést, rágcsálnivalókat és italokat biztosít, de az Economy osztály utasait is ingyenes italválaszték fogadja. A fellegek között a szórakoztatásért a YouJoon rendszer felel, amely okostelefonon, tableten és laptopon is elérhető.

Fokvárosba heti három alkalommal repül majd a Joon, Teheránba szintén.

A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről induló járatok Business, Premium Economy és Economy osztályain az utasok az Airbus A340-es repülőgépek új kabinjainak kényelmét élvezhetik.

A 2018-as nyári szezonban a Joon 13 célállomásra repül heti 228 járattal a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. Májustól lép be az úti célok közé a Seychelle-szigetek fővárosa, Mahé és a brazíliai Fortaleza.

Nyolc középtávú úti cél található a légitársaság portfoliójában: Barcelona, Berlin, Isztambul, Lisszabon, Nápoly, Oslo, Portó és Róma. Emellett 5 távoli célállomásra - Mahé, Fortaleza, Kairó, Fokváros és Teherán - is utazhatunk velük.