Joon néven indított új légitársaságot az Air France-KLM

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 27. 18:05

Joon néven vezette be a fiatal utasokat célzó, új légitársaságát az Air France-KLM csoport.

Az új utazási élményt kínáló társaság nem csupán egy márkát, hanem egy új szemléletmódot is takar: a rövid, erőteljes név, a dinamikus, vibráló kék arculat és a legújabb trendek alapján tervezett egyenruha egyaránt a légitársaság nemzetközi, fiatalos és lendületes üzeneteit közvetíti.

A Joon szolgáltatásait az olyan fiatal felnőttek igényei szerint alakították ki, akiknek szinte az egész életük a digitális technológia körül forog. Az új márkában a millennial generáció igényeit és elvárásait egy hagyományokon alapuló, a légiközlekedés területén kiemelkedő minőségű szolgáltatással ötvözték.


"A Joon egy új utazási modell, amely a hagyományos fapados és az új utazási élményt nyújtó légitársaságok szolgáltatásai között helyezkedik el. Jelenleg az egyik legfontosabb projektünk az új légitársaság bevezetése, hiszen a Trust Together üzleti stratégiánk szerves részeként nagy szerepet szánunk a Joonnak az Air France csoport piaci részesedésének visszaszerzésében. A Joon nagyban hozzájárul a légitársasági csoport dinamikus fejlődéséhez, illetve a lefedettségünk szélesítéséhez is, hiszen portfóliója kiválóan kiegészíti a már meglévő hálózatunkat" – nyilatkozta Fr anck Terner, az Air France vezérigazgatója.

 

„A Joon megalapításakor arra törekedtünk, hogy egy kreatív, innovatív és agilis légitársaságot hozzunk létre, amely új utakat nyit a légiutazás piacán. Úgy tekintünk a Joonra, mint az Air France lázadó kistestvérére, aki szembemegy a tradíciókkal és az utazóközönség újszerű elvárásaiból inspirálódik egy új utazási élmény megvalósítása jegyében" – hangsúlyozta Jean-Michel Mathieu, a Joon vezérigazgatója.