Jövő év március végéig ingyen módosíthatók az Air France és a KLM repülőjegyei

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 27. 09:40

Az Air France és a KLM is meghosszabbította a jegyek átfoglalásával kapcsolatos, a járvány idején bevezetett intézkedésének hatályát, így az utasok továbbra is ingyenesen módosíthatják megvásárolt repülőjegyeiket, egészen jövő év márciusáig.

A döntés értelmében az utasok 2022. március 31-i indulási időpontig - a jegy árkategóriájától függetlenül - ingyenesen módosíthatják az utazás időpontját, vagy a célállomást - jelezték szerkesztőségünknek a légitársaságok.

Ha pedig úgy döntenek, hogy inkább nem utaznának, kérhetnek teljes visszatérítést is. Amennyiben a jegy árkategóriája ezt nem teszi lehetővé, akkor kupont kérhetnek, amelyek a kiállítástól számított egy évig érvényesek, de ennek visszatérítését bármikor kérhetik.

repjegy

Egészen jövő év márciusig ingyenesen átfoglalhatjuk jegyeinket a KLM és az Air France járataira

Fotó: 123rf.com

Akik közvetlenül az Air France-tól, KLM-től vásárolták a jegyüket, a módosítást a honlapon a foglalási kóddal belépve azonnal elvégezhetik, vagy erre megkérhetik a telefonos ügyfélszolgálatot is. Az utazási irodán keresztül megváltott jegyek esetében az értékesítő iroda tudja a módosításokat elvégezni.