Jövő évi újraindulásban bízik a Fehérvár Travel

Forrás: turizmus.com

 2020. november 17. 08:30

Őszi külföldi útjainak jelentős részét, továbbá összes adventi programját kénytelen volt lemondani a járványhelyzet miatt a Fehérvár Travel, ugyanakkor bíznak a turizmus jövő évi újjáéledésében.

A közösségi oldalon tájékoztatta követőit a Fehérvár Travel a jelenlegi helyzetről, illetve a jövő évi várakozásairól.

"A járványhelyzethez kapcsolódóan bevezetett korlátozó intézkedések miatt adventi csoportjainkat kénytelenek voltunk lemondani, miképpen az őszi időszakban néhány kivétellel külföldi utazásaink sem indultak el a határzár miatt" – írták a bejegyzésben.

A jövőben bízva megtartotta minden munkatársát a Fehérvár Travel

Fotó: Facebook

"Függetlenül attól, hogy a nyári időszakban a szeptemberi-októberi periódusra elfogadható érdeklődés mutatkozott, sajnos a világjárvány közbeszólt a terveinkbe. Ez elsősorban idegenvezetőink és buszvezetőink szempontjából volt fájó, hiszen mi készen álltunk arra, hogy akár kisebb létszámmal, de a munkalehetőség biztosítása érdekében, gyakorlatilag haszon nélkül is elindítsunk minél több programot.

Erre sajnos nem került sor, a jelenlegi járványügyi mutatókat figyelve pedig most az a legfontosabb, hogy mindnyájan vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, és bízzunk abban a vakcinában, amely most már belátható időn belül megérkezik a szakemberek szerint" – hangsúlyozták.

"Remélhetőleg ez véget fog vetni a járványnak, így 2021 első felében már a téli-kora tavaszi katalógusunkban meghirdetett csoportjaink egy részét is el tudjuk indítani, amelyek között vannak olyan utazások, amelyek utasaink kitartó érdeklődésének hála jóformán megteltek.

Ennek az optimizmusnak a jegyében az utazási irodában természetesen már hónapok óta gőzerővel dolgozunk a várhatóan február közepén megjelenő 2021. évi Kulturális Körutazások katalógusunk foglalásain is. A programfüzet árualapja már kezd összeállni: szinte minden program megtalálható lesz benne azok közül, amelyek szerepeltek a 2020. évi katalógusban, sőt emellett bőséges belföldi kínálattal is készülünk.

A Fehérvár Travel Utazási Iroda anyagi helyzete az elmúlt több mint 20 év sikeres működése miatt továbbra is rendkívül stabil, a cégnek jelentős tartalékai vannak. Ezt bizonyítja, hogy függetlenül attól, hogy július óta az utazási irodák semmiféle segítséget nem kaptak, a Fehérvár Travelnél mindeddig egyetlen munkatársat sem bocsátottunk el.

Az irodai kollégák – néhányan home office-ból – folyamatosan dolgoznak, a csoportok indulásának hiányában jelentkező szabadidő hasznos eltöltésére tréningeket és továbbképzéseket szervezünk. Ez garantálja, hogy amikor utazásaink ismét indíthatóvá válnak, a kollégák felkészülten, az árualapot kiválóan ismerve és számos új ismeret birtokában fogadhassák utasaink érdeklődését, és szervezhessék a Fehérvár Travel programjait" – zárul a bejegyzés.