Jövőre is Debrecen-Burgasz járat a Robinson Tours-szal

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 09. 15:19

Szeptember 8-án érkezett haza a Robinson Tours Debrecen-Burgasz járatának idei utolsó gépe a Debrecen Airportra. A már hagyományosnak mondható charter 8 éve közlekedik júniustól szeptemberig.

Szintén hagyománnyá vált, hogy a szezon utolsó járatát Jakócs Áron, a Robinson Tours ügyvezető igazgatója és több magyarországi kollégája is elkíséri a Robinson Tours irodáiból.

 

A szezont záró járat is telt házzal tért haza Debrecenbe, az utasokat az iroda munkatársai bolgár édességgel lepték meg. Az idény végét szezonzáró fogadással ünnepelték, az eseményen a Debrecen Airport és a Robinson Tours vezetői és kollégái vettek részt.

Jakócs Áron beszámolt arról, hogy az idei szezon is sikerrel zárult, amely a debreceni és a kelet-magyarországi partnerirodák eredményes értékesítési munkájának köszönhető. Továbbá elmondta, hogy a pozitív visszajelzésekre és a sikeres szezonra alapozva, 2015 júniusa és szeptembere között ismét közlekedik majd a Debrecen-Burgasz charter. A járat mellé bővülő hotelkínálatból lehet majd szállást választani, így a törzsutasok is találnak újat a palettán.

A Debrecen Airport képviseletében a Xanga cégcsoport igazgatója, Herdon István kollégáival megköszönte a Robinson Tours munkáját és elmondta, hogy  jövőre is számít a szoros együttműködésre és a charteres légiforgalom volumenének megtartására és növekedésére. A Debrecen Airport lehetőségeihez mérten továbbra is támogatja charterjáratok indításában az utazási irodákat.