Jövőre is Debrecen-Burgasz járat a Robinson Toursszal

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 07. 20:10

Szeptember 7-én délben érkezett a Robinson Tours Debrecen–Burgasz járatának idei utolsó gépe a Debrecen Airportra. A már hagyományosnak mondható charter 9 éve közlekedik júniustól szeptemberig.

A szezon utolsó járatát Jakócs Áron, a Robinson Tours ügyvezető igazgatója és több magyarországi kollégája is elkísérte a Robinson Tours irodáiból. Ez a járat is telt házzal érkezett Debrecenbe, az utasokat az iroda munkatársai bolgár édességgel lepték meg.

 

Az idény végét egy szezonzáró fogadással ünnepelték a Debrecen Airport és a Robinson Tours vezetői és kollégái. Jakócs Áron beszámolt arról, hogy az idei szezon is sikerrel zárult, ez a debreceni és a kelet-magyarországi partnerirodák eredményes értékesítési munkájának is érdeme, akiknek ezúton is köszönetet mondott. Továbbá elmondta, hogy a pozitív visszajelzésekre és a sikeres szezonra alapozva, 2016 júniusa és szeptembere között ismét közlekedik majd a Debrecen–Burgasz charter. 2015-ben a partnerekkel való együttműködésnek köszönhetően nemcsak a debreceni indulású bolgár ajánlatok, hanem a török utak is sikeresnek bizonyultak, ezért a Robinson Tours jövőre tovább bővíti és színesíti törökországi szállodakínálatát is.

 

A Debrecen Airport képviseletében Rácz Zsolt gazdasági igazgató köszöntötte a megjelenteket és elmondta, hogy a repülőtér szempontjából kiemelt helyen szerepelnek a charterjáratok. A reptéren jelenleg éppen hosszabb távú fejlesztések zajlanak az egyre növekvő utasforgalom további színvonalas kiszolgálása érdekében. Megköszönte a Robinson Tours munkáját és elmondta, hogy  jövőre is számít a szoros együttműködésre és a charteres légi forgalom volumen megtartására és növekedésére. A Debrecen Airport lehetőségei szerint támogatja továbbra is az utazási irodákat a charterjáratok indításában.