Jövőre nem repül Budapestre az Air Transat

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 14. 16:53

Az Air Transat a jövő évi nyári szezonban nem indít közvetlen járatot Budapestre - tájékoztatták közleményben szerkesztőségünket.

Mint fogalmaznak, "a stratégiai döntés hatásának felülvizsgálata után a légitársaság elképzelhetőnek tartja a budapesti járat egy későbbi időpontban történő visszaállítását"

Tavasszal még arról számoltunk be, hogy sikeresen zárta az első évét az Air Transat budapesti járata: 90 százalék feletti foglaltsággal és 91,4 százalékos load factorral üzemelt 2015-ben. A légitársaságot képviselő AVIAREPS igazgatójának, Tóth Attilának a prezentációjából kiderült: a jó eredményekhez, és ahhoz, hogy az utasok 99 százaléka kicsit vagy nagyon, de elégedett volt a légitársasággal, hozzájárultak a jó menetrendek, az átlagosnál színesebb fedélzeti catering, és azok a rugalmas és kényelmi szolgáltatások is, amelyeket már az Economy class utasai is elérhettek.

Az Air Transat 2017-ben számos európai célállomásról továbbra is üzemelteti közvetlen járatait Torontóba, Montrealba és Vancouverbe, melyekről bővebb információ a légitársaság honlapján található: www.airtransat.hu.