Jubileumi katalógusát mutatta be a 25 éves Unitravel

Szerző: Elek Lenke

 2016. március 23. 18:09

Az egyik legrégebbi, stabilan működő utazási iroda szerdai katalógusbemutatójára az ország minden részéből érkeztek a viszonteladók.

Az Unitravel negyedszázados fennállás alkalmából különösen gazdag választékot prezentáltak mind az üdülések, mind a városlátogatások és körutak tekintetében, ráadásul számos desztinációt illetően 25 százalékos kedvezményt is nyújtanak, április 16-ig.

Urbantsok Gábor ügyvezető előadását megelőzve két kedvelt úti céljuk, Ciprus és Málta magyarországi idegenforgalmi képviseletének vezetői – Ács Viktória és Hangya Edina – mutatták be a két szépséges mediterrán szigetet. Mindkét ország szállás- és programkínálata sokoldalúan szerepel az Unitravel katalógusaiban, a legkülönfélébb pénztárcájú utasok számára.

Ami az idei évet illeti, az előfoglalások jól indultak – jegyezte meg Urbantsok Gábor. Változatlanul nagy népszerűségnek örvendenek a családi nyaralások. A családi szobák mindig kiemelten szerepelnek az ajánlatokban. A Mackó Klub kialakítása is ezt célozza: egy-egy máltai, Zakynthoson, illetve a Costa Brava-n lévő szállodában magyar nyelvű animátorral szórakoztató programot szerveznek a gyerekeknek, hogy megkönnyítsék a szülők pihenését, de a családok minden tagjának tartanak vízi tornát és különféle sportos időtöltéseket, aktív foglalkozásokat.

Málta

A bőséges görög szálláskínálat és úti cél-választék között viszonylag újdonság Nyugat-Kréta felfedezése. Korfu tekintetében az Unitravel piacvezető, Mallorcánál pedig a 2. helyet foglalják el a hazai tour-operatorok között. Marbella mellett Costa Brava is kiválóan megy az idén, már ami az előfoglalásokat illeti.

A városlátogatások és körutak tekintetében is minden részletre kitérő tájékoztatást kaptak a kollégák, szinte mindegyik szálloda tulajdonságait, jellemzőit fejből idézte Urbantsok Gábor. Újnak számít az Itália rejtett kincsei túra, valamint egy izraeli, üdüléssel egybekötött program is. 15 várost illetően garantált indulást ígérnek.

A mai nehézségek – az online foglalások és utazások előretörése, illetve a terrorizmus – nagy kihívást jelentenek az utazási irodák számára, ennek ellenére a cég munkatársai bizakodóak: az egyéni igények gördülékeny kielégítése, a személyes jelenlét mind a hazai irodákban, mind az utak helyszínén a telepített idegenvezetők révén, egyre fontosabbá válik.